Καλύτερη αλλά «κόλλησε» με το Δίστομο η Φήκη

Αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 – Ένταση στο τέλος

Δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Αβρυσσέα Διστόμου η Φήκη μολονότι ήταν καλύτερη. Η ομάδα του Τάκη Ρούσσα ευτύχησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα νωρίς αλλά στην συνέχεια δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» το ματς αξιοποιώντας κάποια από τις ευκαιρίες που της δόθηκαν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που έκαναν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης και να αποδράσουν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Λίγο πριν το  τέλος επικράτησε ένταση με τους παίκτες των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Κυπραίος των φιλοξενουμένων με κόκκινη κάρτα.

Η Φήκη άνοιξε το σκορ στο 14΄ όταν μετά από ασίστ του Σκόνδρα η μπάλα έφτασε στον Γκαντιά που με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καπετάνο για να σημειώσει το 1-0.

Ο Γκαντιάς θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της Φήκης στο 40’ όταν μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα του Διστόμου δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Φήκη απείλησε με κεφαλιά του Γεωργάκη που πέρασε άουτ ενώ στο 65’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι με τον Ντάσκα να αποκρούει σωτήρια τετ α τετ του Αλμπάνη!

Στο 74΄και πάλι η Φήκη έχασε ευκαιρία με τον Πολυζόπουλο που από καλή θέση σούταρε άουτ.

Η ψυχρολουσία για την Τρικαλινή ομάδα ήρθε στο 78’ όταν ο Αλμπάνης μετά από σέντρα του Κυπραίου σούταρε μέσα από την περιοχή για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  η Ειρήνη Πιγγίου από την Θεσπρωτία με βοηθούς τους κ.κ. Λιαμίρα (Θεσπρωτία), Τσάντα (Ηπείρου)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΟ Φήκης: Ντάσκας, Γιαννούλας, Τζέλης, Μωραΐτης, Δρόσος, Καλαμαράς (85’ Γερεντές), Σκόνδρας, Γκαντιάς, Μπέτσας (67΄ Ιωάννου), Πολυζόπουλος, Γεωργάκης

 

Αμβρυσσέας Διστόμου: Καπετάνος, Αντωνόπουλος, Κυπραίος Χ., Πούλος, Ιωάννου, Βλάχος, Γεωργουσόπουλος (88΄ Μπότσης), Κάκκος, Αλμπάνης (90’ Πούλιος), Βιέννας, Μαλισιώβας

 

Τα αποτελέσματα
Θησέας Αγριάς – Νέα Αρτάκη 0-0
Ατρόμητος Παλαμά – Αταλάντη 3-0
ΠΟ Ελασσόνας – Αετός Μακρυχωρίου 3-0 α.α
Ηρακλής Λάρισας – Δήμητρα Ευξεινούπολης 0-0
ΠΟ Φήκης – Αμβρυσσέας Διστόμου 1-1
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – ΑΟ Υπάτου 0-0

Άναψαν τα αίματα προς το τέλος