Έχασε το τρίποντο μέσα από τα χέρια του…

Ισόπαλος ο ΑΟΤ στις Σέρρες με πέναλτι που εκτελέστηκε δύο φορές

Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον ΑΟ Τρίκαλα στις Σέρρες με τους «κυανέρυθρους» να είναι δικαιολογημένα «σκασμένοι» από την τροπή που πήρε το παιχνίδι.

Τα Τρίκαλα με τον Χόρχε Αμπέντε να ντεμπουτάρει ως πρώτος προπονητής παρατάχθηκαν ορθολογικά και με την εμεπιρία των παικτών τους διαχειρίστηκαν άριστα το παιχνίδι ειδικά μετά το γκολ που πέτυχε ο Ρεκίν στο 37΄ και έβαλε μπροστά την ομάδα στο σκορ.

Από εκεί και πέρα όσες φορές απείλησαν οι Σερραίοι ο Σεντουριόν ηταν εκεί ενώ εξαιρετική ήταν η συνολική αμυντική απόδοση της ομάδας που εξουδετέρωσε τα πουλέν των γηπεδούχων.

Ωστόσο και ενώ τα Τρίκαλα κρατούσαν σχετικά εύκολα το προβάδισμα ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι που παραχώρησε ο Χειρίτραντας στον Ζέρη. Ο Σεντουριόν νίκησε αρχικά τον Κανίς αλλά προς γενική κατάπληξη ο Αγγελάκης με την υπόδειξη του βοηθού έδειξε επανάληψη!!!

Παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών και του πάγκου του ΑΟΤ ο Μαροκινός Κανίς έστησε και πάλι την μπάλα στην άσπρη βούλα για να ισοφαρίσει τελικά σε 1-1.

Προφανώς η απώλεια των δύο βαθμών στεναχωρεί, από την άλλη τα Τρίκαλα δείχνουν ότι διαθέτουν μία αξιόμαχη ομάδα χωρίς μεγάλο ροτείσον κάτι που αναμένεται να διορθωθεί τον Γενάρη.

Τα Τρίκαλα όπως παρατάχθηκαν στις Σέρρες

 

«Όχι» από τον Σεντουριόν

Καθοριστική στην διατήρηση του μηδέν για τον ΑΟΤ στο πρώτο 45λεπτο ήταν η συνεισφορά του Παραγουανού πορτιέρο του ΑΟΤ. Ο Σεντουριόν στο 11΄ είπε όχι στον Κανίς και στο 24’ στον Μαρκιόνι ενώ τα Τρίκαλα είχαν μία καλή στιγμή με τον Παρέδες στο 14΄ η κεφαλιά του οποίου εφυγε άουτ.

 

Γκολάρα από τον Ρεκίν!

Στο 37΄ μετά  απο φάουλ του Νιάρου ο Ντιαλόσι με κεφαλιά έδωσε στον Ρεκίν που με ασύλληπτο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας λογαριασμό με τα χρώματα των Τρικάλων.

 

Απέτυχε να «κλειδώσει» το ματς

 

Στο 50’ μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΤ να “κλειδώσει” το ματς με τον Ελευθεριάδη. Μόνος απέναντι απο τον Καβουσάκη μετά απο …ασίστ του Σεντουριόν πλάσαρε άουτ!!!

 

Δύο εκτελέσεις για να νικήσει μία τον Σεντουριόν!

Ο Σεντουριόν που ήταν ανίκητος στο παιχνίδι στο 78’ απέκρουσε πέναλτι του Κανίς το οποίο παραχώρησε ο Χειρίτραντας ανατρέποντας τον Ζέρη. Με την υπόδειξη όμως του επόπτη ο Αγγελάκης διέταξε επανάληψη και ο Κανίς αυτή τη φορά ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο (46’ Φουάσης), Κρητικός (46’ Καραμπέρης), Μαρκιόνι (56΄ Εππας), Ανάκογλου, Κανίς, Κόντσι (69’ Μέσι), Θεοδωρίδης (69’ Παπαβασιλείου)

Τρίκαλα (Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ντιαλόσι, Παρέδες, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ρεκίν (85’ Μανίσογλου), Κουσκουνάς (93’ Κεχαγιάς), Χειρίτραντας, Ελευθεριάδης (67’ Νίζιτς).
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο  Αγγελάκης (Μακεδονίας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Κρητικό, Δημητρίου, Καραμπέρη  του Πανσερραϊκού και Νιάρο, Κουσκουνά των Τρικάλων.
Βοηθοί του ήταν οι κ.κ. Τοροσιάδης, Κουφός (Μακεδονίας)