Έχασε στο Καρπενήσι ο ΑΟΤ Futsal

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του ΑΟ Τρίκαλα στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Β Εθνικής  ηττήθηκε με σκορ 9-5 στο Καρπενήσι
Παρά την ήττα ικανοποίηση υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας για την εμφάνιση ” καθώς τα Τρίκαλα είχαν πάρα πολλές χαμένες τελικές προσπάθειες και έχασαν γκολ σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι ήταν πιο αποτελεσματικοί σε λιγότερες ευκαιρίες που είχαν αλλά έβρισκαν δίχτυα.

Η ομάδα των Τρικάλων προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με 0-1 και 1-2 αλλά οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν και προηγήθηκαν με 4-2 κάνοντας ένα σερί σκορ 3-0.
Ο ΑΟΤ μείωσε σε 4-3 , όμως η ομάδα του Καρπενησίου έκανε και πάλι σερί αυτή την φορά με 4-0 και προηγήθηκε με 8-3 για να μειώσει ο ΑΟΤ σε 8-4 και 8-5.
Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι ξανά σημείωσαν ένα ακόμη τέρμα και έγραψαν το τελικό 9-5 σε ένα ανταγωνιστικό και γεμάτο ματς για τις δύο ομάδες.

Για τον ΑΟ Τρίκαλα σκόραραν 3 γκολ ο Γάτσιος και 2 ο Σαρακατσάνος.

Τρίκαλα (Λουλές προπ.) Αζίζ, Σαρακατσάνος, Ράπτης, Γκίτσας, Κουμπής, Τσέκας, Μιχαλάκης, Σίμος, Παπαθανασίου Αλεξ., Παπαθανασίου Κων., Γάτσιος, Μαυρίκος, Διβανές, Μπαλάφας.