Καβακάς: Ο ΑΟ Τρίκαλα αλλάζει σε όλα τα επίπεδα

 

Με αφορμή τον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟ Υπάτου (Τετάρτη 4 μ.μ., στ. Θήβας), ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» μίλησε για τον αγώνα, το πρωτάθλημα, αλλά και το… επίπεδο που αλλάζει ο ΑΟΤ τις τελευταίες μέρες.

«Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν μπορεί να αδιαφορήσει για τον θεσμό του κυπέλλου. Ξέρουμε ότι ο ΑΟ Υπάτου είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες, πιστεύουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά θα πάμε για να παλέψουμε για την πρόκριση. Αυτός θα είναι ο στόχος μας».

Αναφέρθηκε στην συνέχεια για την «δεύτερη προετοιμασία» στο Καρπενήσι. «Κρίναμε ότι ήταν αναγκαίο να ανέβουμε στον βουνό και αν δεν ήταν ο αγώνας κυπέλλου ίσως να μέναμε μια ακόμη εβδομάδα. Θεωρώ ότι δουλέψαμε σωστά και οι παίκτες ήταν με καλή διάθεση και ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος. «Η δική μας επιθυμία είναι να πάμε μια εβδομάδα πίσω, αν δεν γίνει αυτό πάλι είμαστε σε ετοιμότητα».

Τέλος για  τις οργανωτικές αλλαγές, είπε. «Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι φανερό ότι τις τελευταίες μέρες αλλάζει επίπεδο σε όλους τους τομείς. Αγωνιστικούς, οργανωτικούς και όλα όσα έχουν να κάνουν με την λειτουργία της ομάδας. Στόχος να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που αξίζει στον ΑΟΤ και βέβαια από τη δική μας πλευρά δεν δίνουμε υποσχέσεις, αλλά θα προσπαθήσουμε μέσα από την δουλειά να φτάσουμε την ομάδα ψηλά».