Καβακάς: “Ευχαριστημένοι απο την πρόκριση” (Βίντεο)

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΤ στο τέλος

Ο Τίμος Καβακάς χαρακτηριστικά ανέφερε: “Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει ή να είχαμε κερδίσει. Και οι δύο πλευρές είχαν ευκαιρίες σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που δεν βοήθησε ούτε την μία, ούτε την άλλη ομάδα, Γνωρίζαμε ότι ο ΑΟ Υπάτου μόνο τυχαία δεν βρέθηκε σε αυτή την φάση του κυπέλλου. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και προσπαθήσαμε να τους καταστρέψουμε την δημιουργία. Είμαστε ευχαριστημένοι που περάσασμε στην επόμενη φάση, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, ξέρουμε ότι έχουμε αδυναμίες , δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά ξέρουμε την δεδομένη στιγμή ότι προκριθήκαμε.”

Για την προσπάθεια των παικτών του είπε: “Προσπάθησαν πάρα πολύ. Στην παράταση ήταν καλύτεροι απο τον ΑΟ Υπάτου , είχαμε καλά και κακά διαστήματα στο παιχνίδι αλλά είχαμε τον τερματοφύλακα μας που ήταν εξαιρετικός”.

Για το φιλικό παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή με την ΑΕΛ ο Τίμος Καβακάς είπε πως θα το συζητήσει με τους συνεργάτες του και επειδή υπάρχει κόπωση λόγω της παράτασης και της προετοιμασίας ίσως οδηγήσουν στην αναβολή του.