Πάλεψε αλλά υπέκυψε (0-1) η Φήκη

Πάλεψε όσο μπορούσε η Φήκη στην δυνατή κόντρα με τη Νίκη Βόλου και παρ ότι  έκανε αξιόμαχη προσπάθεια, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (1-0) που βάζει τέλος στην πορεία της στο κύπελλο Ελλάδας. Το γκολ του Ροχάνο στο 16΄καθόρισε τον αγώνα  αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να φτιάξουν μεγαλύτερο σκορ.Πιο μεγάλη στο 40’ όταν ο Κάσσος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Ντάσκα

Στην επανάληψη η Φήκη έμεινε σε  δύο σουτ του Γκαντιά και Σκονδρα  που πάντως δεν ανησύχησαν τους Βολιώτες ενώ προ το τέλος σουτ του Γκαρσία στο 90′ οδήγησε τον Ντάσκα σε μία εντυπωσιακή απόκρουση.

Μιλώντας για το ματς ο Τάκης Ρούσσας ανέφερε ” Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την ηρεμία να κρατήσουμε την μπάλα και δεχτήκαμε το γκολ . Στην επανάληψη αλλάξαμε κάποια πράγματα, ήμασταν αρκετα καλοί , βάλαμε δύσκολα στον αντίπαλο και θα μπορούσαμε ίσως να πετύχουμε κάποιο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλη την προσπάθειακαι θέλω να συνεχίσουμε έτσι.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας) Έδειξε Κίτρινες στους  Καλαμάρας (52’), Μωραΐτης (81’) – Παναγιωτίδης (51’)

 Φήκη: Ντάσκας, Γεωργάκης, Δρόσος, Γκαντιάς, Μωραΐτης (83’ Γερέντες), Καλαμάρας (83’ Μπακάλης), Μπέτσας (75’ Ζέρβας), Τζελής, Ιωάννου (75’ Μακρής), Πολυζόπουλος (45’ Κοντογεώργος), Σκόνδρας

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης (91’ Μέτσε), Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία (91’ Μπόσιο), Μιράντα (72’ Τζοβάρας), Κάσσος (67’ Βλαχομήτρος), Ροχάνο (67’ Τζιώρας)