Μέχρι Τετάρτη κλείνει προπονητή-Φιλικό στην Καρδίτσα

Σε πρώτο ρόλο πάλι ο Σαμολαδάς

Εβδομάδα εξελίξεων για τον ΑΟ Τρίκαλα αυτή που διανύουμε, καθώς αναμένεται να κλείσει ο νέος προπονητής και η ομάδα θα παίξει φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του “διαλόγου”  μετά το φιάσκο που είχε και η νέα  εξαγγελία του Χρ.  Λάλα για αγορά όλου του πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ,  τα θέματα της ομάδας τρέχει πλέον και πάλι ο  Νίκος Σαμολαδάς. Ο  ομογενής επιχειρηματίας  δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις που έπεσαν στο τραπέζι , παρά το γεγονός ότι ο Αϊβάζογλου ήταν διατεθειμένος να διαπραγματευθεί μικρότερο αντίτιμο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Λάλας να επιστρέψει στην Γερμανία άπραγος, «πάγωσε» μάλιστα και τις συζητήσεις με τον Ερασιτέχνη για το αθλητικό κέντρο στη  Σωτήρα , ενώ αποδέχθηκε (και συναποφασίστηκε)  να  μπει σε πρωτο ρόλο  ο Νίκος Σαμολαδάς, ο οποίος  μέχρι την Τετάρτη θα   κλείσει το θέμα του προπονητή.

Πάντως, τουλάχιστο  μέχρι το φιλικό της Τετάρτης (εκτός έδρας )με την Καρδίτσα, οι “κυανέρυθροι”  θα προπονούνται και θα αγωνιστούν υπο τις οδηγίες  του  Μπίλη που σε κάθε περίπτωση είναι τεχνικός υπό προθεσμία.