Αποκτήθηκαν οι τέσσερις Παραγουανοί

Με συνοπτικές διαδικασίες λόγω έλλειψης χρόνου

Τελευταία μέρα των μεταγραφών χθες και τα Τρίκαλα πριν ακόμη τους αξιολογήσει ο Τίμος Καβακάς προχώρησαν στην απόκτηση των τεσσάρων Παραγουανών που εμφανίστηκαν στον Πυργετό με τον νέο σύμμαχο του Ηλία Αϊβάζογλου (βλέπε εδώ).

Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουν στο ρόστερ και γιατί είναι αβέβαιο σε τι κατάσταση βρίσκονται αλλά και γιατί ενδεχομένως υπάρχουν και  προβλήματα στα χαρτιά κάποιων. Απλά η κίνηση έγινε λόγω πίεσης χρόνου και ελλείψει άλλων παικτών στην αγορά.

Οι Παραγουανοί παίκτες είναι:

(*) Ο 35χρονος τερματοφύλακας Βίκτορ Σεντουριόν. Έχει μακρά θητεία σε ομάδες της Ασουνσιόν στην Παραγουάη ενώ ενώ έπαιξε και μία γεμάτη σεζόν στην Κολομβία με την Ντεπορτίβο Κάλι. Έχει φορέσει δύο φορές την φανέλα της Εθνικής Παραγουάης. Άγνωστο σε τι κατάσταση είναι καθώς έχει να παίξει επίσημο παιχνίδι κοντά δύο χρόνια.

(*) Ο 32χρονος μέσος Ροντρίγκο Ρεσκίν ο οποίος έχει παίξει σε Παραγουάη, Βολιβία, Χιλή αλλά και αυτός δεν εμφανίζει επίσημα παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια.

(*) O 29 κεντρικός αμυντικός  Μπενίτεθ με παρουσία σε μικρομεσαίες ομάδες της Παραγουάης ο οποίος αγωνίστηκε πρόσφατα.

(*) Ο 36χρονος στόπερ Χόρχε Παρέδες με παρουσία σε ομάδες της Παραγουάης ενώ έπαιξε και στην Βολιβία. Τελευταία του ομάδα η Club Hayes πίσω στην πατρίδα του.