Θέλει δουλειά πολύ…

Φιλική ήττα με 1-3 απο τον Απόλλωνα Λάρισας

Τα Τρίκαλα με τον Τίμο Καβακά για πρώτη φορά στον πάγκο έδειξαν και κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας ότι η ελλειπή προετοιμασία και το απίστευτο μπάχαλο καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας έχει το κόστος του.

Η ομάδα της Λάρισας πολύ πιο έτοιμη κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο με τα Τρίκαλα να είναι απογοητευτικά και να μην απειλούν καθόλου. Στην επανάληψη η παρουσία των Παραγουανών σε συνδυασμό και με την είσοδο του Ελευθεριάδη στο παιχνίδι βελτίωσε αρκετά την κατάσταση και τα Τρίκαλα έγιναν πιο απειλητικά ενώ μείωσαν με ένα ωραίο γκολ του Μπενίτεθ που μαζί με τον συμπατριώτη του Παρέδες έδειξαν ότι το κατέχουν το αντικείμενο.

Σταθερός ήταν και ο τερματοφύλακας Σεντουριόν ενώ ο τέταρτος Παραγουανός Ρεσκίν έδειξε καλά στοιχεία αλλά ήταν λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση τα Τρίκαλα πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους ώστε να μπορέσουν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα με την καθυστέρηση στην έναρξη να αποδεικνύεται σωτήρια γιατί οι “κυανέρυθροι” είναι πολύ πίσω…

Το live του Sportrikala

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τον ΑΟ Τρίκαλα με τον Τίμο Καβακά για πρώτη φορά στον πάγκο κόντρα στον Απόλλων Λάρισας.

Με εξαιρετική ενέργεια ο Μπαλογιάννης “χόρεψε” τους αμυντικούς των Τρικάλων και με ασύλληπτο σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Αγριμάκη.

Σουτ του Αουντίνο στο 11′ δεν ανησυχεί τον Αστρά.

(*) Διακοπή για να δροσιστούν οι παίκτες.

(*) Δύο αναγκαστικές αλλαγές στο 23′ για τον ΑΟΤ καθώς αποχώρησαν τραυματίες Ριζογιάννης και Νιάρος

Στο 26′ ο Απόλλων Λάρισας και πάλι με τον Μπαλογιάννη σημειώνει το 0-2 με σουτ και πάλι απο το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Τραγικός ο ΑΟΤ. Στο 33΄ λάθος γύρισμα του Μπαράτα προς τα πίσω, παρενέβη ο Παναγιώτου και σημείωσε το 0-3!!!

(*) Στο παιχνίδι έχουν περάσει οι δύο νεοαποκτηθέντες Παραγουανοί Ρεσκίν και Μπενίτεθ.

(*) Στην επανάληψη μπήκαν και οι άλλοι δύο, Σεντουριόν και Παρέδες

Στο 58′ τα Τρίκαλα μειώνουν σε 1-3 όταν μετά απο φάουλ του Μπαξεβάνου ο Μπενίτεθ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60′ ο Παραγουανός προτιέρο Σεντουριόν αποκρούει τετ α τετ ενώ αμέσως μετά  Νίζιτς από καλή θέση αποτυγχάνει να μειώσει ακόμη περισσότερο…

Στο 71′ σουτ του Φουτσίνι καταλήγει μόλις άουτ.

(*) Σύρραξη στο γήπεδο και διακοπή!!!Προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα…

(*) Το παιχνίδι ξαναρχίζει μετά απο δεκάλεπτη διακοπή… Η ένταση ξεκίνησε όταν κάποιος απο τον πάγκο των φιλοξενουμένων επιτέθηκε στον Ζήση Κατσαντώνη…

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Κοντίνος με βοηθούς τους κ.κ. Μανασή, Παπαγεωργόπουλο. Κίτρινη κάρτα είδαν ο Χειρίτραντας του ΑΟΤ και  ο Κοζουά του Απόλλωνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΟ Τρίκαλα (Τίμος Καβακάς): Αγριμάκης (46′ Σεντουριόν), Ντιαλόσι (46′ Παρέδες), Κεχαγιάς (36′ Μπενίτεθ), Νιάρος (23΄Μπαράτα), Σανδραβέλης, Πέλκας (46′ Μπαξεβάνος), Ριζογιάννης (23′ Ρεσκίν), Χειρίτραντας (68′ Κλεμέντε), Ευθυμίου (53′ Φουτσίνι), Αουντίνο (46΄Ελευθεριάδης), Κουσκουνάς (53΄Νίζιτς)

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Στράτσια): Αστράς (64′ Νόρμαν), Σκούπρας (72′ Πετράκης), Καρίκι, Τίμπουε, Χατζής, Γιαννίτσης (69′ Καλούσιος), Μπαλογιάννης (46′ Καπουράνης), Ζιάκας (53′ Νούσιος), Λίταινας (84′ Λουκάς), Παναγιώτου (46′ Κανούλας), Λεμάνγκρ (63′ Κοζουά)