Άνετα ο ΟΣΦΠ, δύσκολο “διπλό” ο ΠΑΟΚ

ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0

Τη δέυτερη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, μάλιστα οι πρωταθλητές κέρδισαν με  4-1 τον Απόλλωνα ενώ  στην Κρήτη ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0

Στον Πειραιά και στο ματς του ΟΣΦΠ ο Μασούρας άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Τικίνιο να ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα του Ολυμπιακού σημειώνοντας δύο γκολ στο 47′ και στο 72′. Μείωσε ο Ντάουντα στο 79′, ενώ ο Βρουσάι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 87′.Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος συνδέθηκε σε δύο περιπτώσεις με την αντίπαλη εστία, σημειώνοντας τα πρώτα του τέρματα με τη φανέλα των Πρωταθλητών Ελλάδας. Στα θετικά για τον Ολυμπιακό ήταν η επιστροφή του Γιώργου Μασούρα με γκολ, όμως, ο Έλληνας μέσος αποχώρησε με πρόβλημα στο πόδι του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Νίκη ΠΑΟΚ σοτ Αγρίνιο

Στο Αγρίνιο ο  Μιτρίτσα άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός “απάντησε” με τον Ντίας κι ο Σίντκλεϊ έκανε το 2-1, με τον Πασχαλάκη να βάζει την… υπογραφή του στο παιχνίδι, με την σπουδαία απόκρουσε που έκανε στο φινάλεΟ ΠΑΟΚ μετά το 70’ ανέβασε στροφές και με τις αλλαγές του Λουτσέσκου και στο 80’ βρήκε το δεύτερο γκολ. Ο Σφιντέρσκι κατέβασε στην περιοχή για τον Σίντκλεϊ κι αριστερός μπακ του «Δικεφάλου» με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία για το 1-2!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Μπουχαλάκης (76′ Σουρλής), Ονιεκούρου (76′ Βρουσάι), Κούντε, Ανδρούτσος, Μασούρας (67′ λ.τρ. Λόπες), Α. Καμαρά, Μπα, Τικίνιο, Ρέαμπτσιουκ (67′ Καρμπόβνικ) και Σισέ (76′ Αβραάμ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (67′ Ντεντάκης), Ματέι (82′ Σαχλί), Ιωαννίδης (57′ Ντάουντα), Σλίβκα, Τουτουαρίμα (67′ Βιτλής), Κάστρο, Μπρούνο Άλβες, Τσιλούλης (57′ Παμλίδης) και Φαν Λα Πάρα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους (85’ Μαλής), Χουχούμης, Φλόρες (69’ Βαρόνε), Τσιγγάρας (85’ Καρέλης), Ντουάρτε (81’ Μπαρμπόσα), Ντίας, Μόρσεϊ (46’ Μεντόζα), Βέργος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ (71’ Εσίτι), Αουγκούστο, Μιτρίτσα (63’ Μπίσεσβαρ), Μουργκ (63’ Α. Ζίβκοβιτς), Άκπομ (71’ Σφιντέρσκι).