Τον χάσαμε τον Αυστραλό…πατριώτες!!!

H θέση του Sportrikala για τα τελευταία τεκταινόμενα

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Αυστραλός Ντέιβιντ Μαγκρόουν στα Τρίκαλα ήταν τοις πάσι γνωστό ότι δεν επελέγη για τις προπονητικές του γνώσεις (ήτο ανύπαρκτες έτσι και αλλιώς) αλλά γιατί θα συνεισέφερε ένα σημαντικό ποσό στην νέα τάξη πραγμάτων το οποίο θα το έπαιρνε πίσω μέσω κάποιας άλλης οδού (ο νοών νοείτο).

 

Η ξαφνική φυγή του από την 4η μέρα της προετοιμασίας προφανώς και δεν οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει το …πρότζεκτ (τρομάρα μας) αλλά στο ότι δεν έπεσαν προφανώς στο τραπέζι τα συμφωνηθέντα. Αν έπεφταν να και αν μπορούσε, να και αν δεν μπορούσε να βοηθήσει προπονητικά.

 

Είναι προφανές ότι από εδώ και πέρα το βάρος πέφτει στον Νίκο Σαμολαδά να φτιάξει μία ομάδα που θα μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στην κατηγορία.

 

Την ίδια ώρα τα επικοινωνιακά καραγκιοζλίκια συνεχίζονται. Η ομάδα πορεύεται χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση, οι εκ Γερμανίας που ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί επίσημα στα μέρη μας ενοχλούνται για την κριτική που τους ασκείται με αστεία επιχειρήματα και διαρροές τύπου «όσοι μιλάνε να βάλουν χρήματα» και όλοι αναρωτιόμαστε που θα μας οδηγήσει όλο αυτό.

 

Είναι προφανές, και επειδή οι σύμβουλοι που έχουν τους έχουν παρασύρει σε λάθος μονοπάτια, ότι Λάλας, Θεόφιλος και σία δεν γνωρίζουν που έχουν έρθει. Τα Τρίκαλα ξέρουν να τιμούν και να σέβονται αυτούς που προσφέρουν στην ομάδα, ξέρουν όμως και να διακρίνουν από χιλιόμετρα ποιος πάει να τους πουλήσει…παπά.

 

Και κάτι τελευταίο: Τον σεβασμό και την εκτίμηση τα κερδίζεις με τις πράξεις και τα έργα σου μέσα στο γήπεδο, όχι με βολικές δηλώσεις εξ αποστάσεως.

 

Για το Sportrikala.gr

Γιώργος Παπαγεωργόπουλος