Σταματής: « Έδειξαν ασέβεια στο πρόσωπό μου-Μπορώ να μιλήσω και μ’ άλλα πράγματα”

Σε αποκαλύψεις για τον τρόπο που αποχώρησε από τον ΑΟ Τρίκαλα προχώρησε σήμερα ο Ανδρέας Σταματής και άφησε υπονοούμενα πως μπορεί να μιλήσει και για “άλλα πράγματα” , όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, στέλνοντας μήνυμα με έμμεσο τρόπο για τα φετινά συμβάντα γύρω από την ομάδα …

Ο έμπειρος  φορ, που ήταν τις δύο τελευταίες σεζόν βασικός στην ομάδα, μίλησε στην αθλητική εκπομπή του FM100  «Στα  γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει»  και από την αρχή ήταν καταγγελτικός για τη συμπεριφορά των αθρώπων της ΠΑΕ σημειώνοντας μάλιστα πως : « όσο κι αν φαίνεται  περίεργο , εγώ έμαθα ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα από τα site .  Δεν με πήρε κανένας από την ΠΑΕ να μου πει έστω ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία μας , δεν είχα καμία  απολύτως ειδοποίηση, ενώ  το τηλέφωνο δεν σηκώθηκε ποτέ! Αντιθέτως πήρα εγώ αρκετές φορές ακόμα και στον πρόεδρο της ομάδας ,αλλά δεν είχα καμία απάντηση.  Στενοχωριέμαι γιατί δεν υπάρχει ο σεβασμός  προς το πρόσωπο μου για αυτά που έχω προσφέρει αυτά τα δύο χρόνια στα Τρίκαλα», ανέφερε ο πρώην επιθετικός του ΑΟΤ και έσπευσε να συμπληρώσει πως πήρε έξι φορές πριν βγάλει την ανακοίνωση αποχώρησης και σε όλες δεν υπηρξε απάντηση.

Περίμενα αρχικά έστω να μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας . Δεν το κρύβω ότι πρώτος μου στόχος ήταν όχι μόνο να μιλήσω αλλά και να ανανεώσω με τον ΑΟΤ γιατί σέβομαι και αυτά που έχω κάνει στην πόλη , τους ανθρώπους που πίστεψαν  σε εμένα. Από εκεί και πέρα όμως, αφού έβλεπα πάλι τα ίδια τα περσινά τα δρώμενα που συνέβαιναν  στην ομάδα και αφού διαπίστωσα πως  ότι δεν υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπό μου , με βάση τη δική μου συμπεριφορά, για μένα ήταν μονόδρομος ότι δεν θα συμβεί κάτι κι έτσι προχώρησα στην ανακοίνωση χαιρετισμού κι αποχώρησης .

 

Σ’ αυτά τα δύο χρόνια  εγώ  ημουνα κύριος και στην ομάδα και στη διοίκηση και στον κόσμο, όμως αυτό που εισέπραξα από τη διοίκηση με θλίβει πάρα πολύ, γιατί  όταν μας χρειαζόντουσαν και ήθελαν συσπείρωση , ήμασταν εκεί για αυτούς  και σηκώναν τα τηλέφωνα.  Θα περίμενα  να  μιλούσαμε ντόμπρα και καθαρά και να μου πουν έστω ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασίας μας. Δεν  θα είχα κανένα πρόβλημα , όμως αυτό δεν συνέβη και με πείραξε η συμπεριφορά και ο μη σεβασμός στο πρόσωπό μου . Μπορεί πέρσι να μην ήμουνα στην καλύτερη κατάσταση αλλά δεν ήταν μόνο ο Σταματής σε καλή κατάσταση ή κάποιοι παίκτες που στοχοποιούμασταν για συγκεκριμένα πράγματα , απλά ήταν μια αλυσίδα γεγονότων και συμβάντων που έφεραν την ομάδα εκεί και τουλάχιστο καταφέραμε να κάνουμε αυτό που είχαμε στόχο , να σωθούμε, Αργά βέβαια πάρα πολύ αργά έστω την τελευταία αγωνιστική αλλά σωθήκαμε».

Ο Ανδρέας  Σταματής ερωτήθηκε και για την προοπτική μιας νέας συνεργασίας και αποκάλυψε πως θα το συζητούσε , όμως όπως  είπε αυτή τη στιγμή έχω δεχθεί μια σοβαρή πρόταση από ομάδα της Κύπρου και είναι έτοιμος να πει το ναι για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μιλώντας για τα Τρίκαλα και παρά τη φυγή του ο έμπειρος επιθετικός επανέλαβε για μία ακόμη πως υπηρξε ασέβεια  τονίζοντας χαρακτηριστικά «μπορούσαν να μου πουν είσαι άσχετος δεν μας κάνεις  δεν ήμουν καλός ότι είσαι ο χειρότερος παίκτης, όμως όταν δεν με σέβεσαι ενώ σε έχω σεβαστεί σε όλα τα πράγματα και έχουμε βάλει πλάτη , δεν δέχομαι αυτή τη συμπεριφορά.  Και δεν πάει να πει οποιοσδήποτε ότι θέλει, γιατί  ξέρω πολύ καλά τα πράγματα και μπορώ να το αποδείξω,  αλλά και να μιλήσω με άλλα πράγματα »(!!!).

Mιλώντας για τη νέα χρονιά και παρά την πικρία της αποχώρησής του ο Ανδρέας Σταματής σημείωσε πως η ομάδα ξεκινά μια νέα προσπάθεια και με καινούριο διοικητικό πρόσωπο αλλά και νέα ρόστερ  και θα χρειαστεί τη στήριξη των φιλάθλων που πάντα στέκονται δίπλα της Εγώ αφήνω πίσω μου τους δύο κολλητούς μου τον Νιάρο και τον Ριζογιάννη. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει  μια καλή πορεία γιατί το αξίζει ο ΟΑΤ η πόλη με την οποία όλοι γνωρίζουν πως έχω κι άλλο δέσιμο μαζί της» ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις του.