Νέα τροπή για σύμπραξη Αίολου με Γόμφους- Κινητοποιούνται μέλη των  Γόμφων για να αποτρέψουν τη συνένωση

Εχουν γνώση οι διοικήσεις αλλά συνεχίζουν κανονικά

 

 

Απρόοπτη τροπή παίρνει η συμφωνία σύμπραξης της διοίκησης του Αίολου με το σωματείο των Γόμφων, καθώς στο χωριό, από τη στιγμή που βγήκε η κοινή δήλωση προέδρων, εκδηλώθηκαν αντιδράσεις και διαφωνίες όχι μόνο για τη συνένωση,  αλλά και τις πρωτοβουλίες δύο παραγόντων που προφανώς δεν έγιναν μετά από Συνέλευση. Μάλιστα  όπως ανέφεραν μέλη και φίλοι της ομάδας  της ομάδας στο sportrikala  εντός των ημερών θα ζητηθεί σύγκληση ΓΣ για να αποτραπεί  αυτό το ενδεχόμενο, αφού θεωρούν ότι σβήνει την παρουσία του Γυμναστικού από τον μπασκετικό χάρτη.

Πέραν αυτών όμως, φημολογείται πως υπάρχει στον ορίζοντα και ένα νέο σενάριο που προέκυψε από επαφές  παραγόντων και γυμναστών του δήμου Πύλης και έχει ως βασικό σκοπό την σύμπραξη του Γυμναστικό  Πύλης με Γ.Σ. Γόμφων κατά τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί ένας ισχυρός αθλητικός πόλος στην περιοχή που θα βοηθήσει την  αθλητική ανάπτυξη με προτεραιότητα μάλιστα τη δημιουργία  κλειστού Γυμναστηρίου στο οποίο θα βρει έδρα η ομάδα Μπάσκετ, καθώς και άλλα σπορ (βόλεϊ Γυμναστική κλπ).

Πάντως , το σχέδιο  της σύμπραξης δεν σταματά , πληροφορίες του  sportrikala  αναφέρουν πως οι  δύο διοικήσεις έχουν γνώση των αντιδράσεων και  τις θεωρούν μεμονωμένες και εμμονικές  και όπως σημείωσαν συνεχίζουν τις κινήσεις κανονικά για τη δημιουργία της ομάδας που θα συμμετάσχει στη Β Εθνική.