Κόσμος και… κοσμάκης στο Καρπενήσι -Εκτός ελέγχου η κατάσταση με αριθμό παικτών

Έφτασαν και νέα πρόσωπα

Θα… χαθούν στο μέτρημα οι παίκτες που βρίσκονται στο Καρπενήσι με την αποστολή των Τρικάλων.

Η κατάσταση με τους αριθμούς ξεφεύγει από τα συνηθισμένα όρια ,  καθώς στους ήδη 26-27 προστέθηκαν από το απόγευμα της Τρίτης ο  Βελγικής υπηκοότητας αμυντικός  Tiel , ένας Καμερουνέζος μέσος ονόματι Γιαχάγια  και δυο ακόμη νεαροί παίκτες που προέρχονται από ομάδες Γ Εθνικής. Σήμερα πάντως αναμένονται νέες αφίξεις  νεαρών που προτείνονται και κανείς δεν λέει όχι και  κανείς δεν γνωρίζει πως, από ποιους και με πιο τρόπο επιλέχθηκαν να εμφανιστούν στην προετοιμασία της ομάδας. Πέραν αυτών όμως αναμένονται επίσης   ο Μπαράτα κι ο Πιαστόπουλος και ίσως τις επόμενες ημέρες αφιχθεί στο Καρπενήσι και ο Εμερσον.  Δεδομένου δε, ότι υπάρχουν  και άλλοι 3 παίκτες (Στεφανίδης Ευθυμίου και Ελευθεριάδης) που δεν μπήκαν σε κανονικό τέμπο  προπονήσεων και με όλους τους νεαρούς που έχουν μαζευτεί, γίνεται αντιληπτό  ότι μόνο προετοιμασία δεν θυμίζει αυτή η κατάσταση αλλά πανηγύρι με παρέλαση νεαρών κι άγνωστων παικτών για …εξέταση,  όπως εξάλλου είχαν αναγγείλει με κομπασμό οι νέοι “αυτόκλητοι φωστήρες ” της ΠΑΕ Τρίκαλα.

Δυστυχώς μέσα σε αυτό το αλαλούμ σκηνικό δεν υπάρχει καμία φωνή για να αναδείξει την προβληματική κατάσταση, Αντιθέτως μάλιστα…ακόμα  και  ο Σαμολαδάς που έχει ρόλο Τεχνικού   Διευθυντή εκμεταλλεύεται και βολεύεται φέρνοντας κι αυτός τα δικά του  πουλέν του από ομάδες και χωριά της Βορείου  Ελλάδας. Από  την άλλη είναι και  ο πέρα για πέρα ανυποψίαστος Μαγκρόν που λίγη σχέση έχει με την προπονητική αφού νοιάζεται και θέλει να επιβάλει και τις δικές του επιλογές στο ρόστερ,  αδιαφορώντας για στοιχειώδεις έστω κανόνες οργάνωσης στην ομάδα κι ενώ είναι εμφανή τα κενά  σε νευραλγικές θέσεις της ενδεκάδας.

Θυμίζουμε…όλα αυτά συμβαίνουν  στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και  θεωρούνται  τουλάχιστο περίεργα κι επικίνδυνα και για το λόγο   αυτό  προβληματίζουν τους φίλους του ΑΟΤ αφού γίνονται ανεξέλεγκτα – σε ένα κρίσιμο τάϊμινγκ χωρίς ουσιαστικό προγραμματισμό (δεν γίνονται έτσι συνάξεις νεαρών σε ομάδες). Και την ίδια ώρα  οι συμπαίκτες του Αϊβάζογλου επιμένουν πως έχουν βάλει μπροστά το  σχέδιο “αποβαλκανοποίησης” της ομάδας…