Παιδής – Πιάζας σε ραδιοφωνική αντιμαχία

Με αφορμή την επιστολή του προέδρου των βετεράνων

 

Με αφορμή την επιστολή του προέδρου των βετεράνων του ΑΟΤ Στέφανου Πιάζα ότι θα έπρεπε ο ΑΟΤ να πάρει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΤ, αφού σύμφωνα με λεγόμενα του έγιναν με χρήματα του Δήμου Τρικκαίων, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΤ και για χρόνια διοικητικός ηγέτης της ΑΕΤ Στέφανος Παιδής σήκωσε το γάντι.

Έτσι στην «Λέσχη 97,6» είχαμε «καυγά» πάνω στο θέμα αυτό.

Ο κ. Παιδής κατηγόρησε τον κ. Πιάζα ότι ο ίδιος πριν από χρόνια είχε δώσει στους αδελφούς Πιάζα χρήματα για να αποκτήσει την ΑΟ Τρικκαίογλου.

Οσο αφορά τις εγκαταστάσεις της ΑΕΤ η παρέμβαση του Δήμου Τρικκαίων δεν ήταν για την κατασκευή των γηπέδων, αλλά για την διαμόρφωση του χώρου, που τότε στο Κηπάκι επί της ουσίας ήταν χωματερή.

Νομίζω ότι ο κ. Πιάζας ανέφερε μόνο το δικό μου όνομα για να κάνει τον καλό στη νέα διοίκηση. Γιατί δεν χρησιμοποίησε το όνομα και άλλως ακαδημιών. Προφανώς θα ήθελε μέσα από αυτή την διαδικασία να κερδίσει κάτι ο γιός του που είναι γυμναστής και ασχολείται με τις ακαδημίες.

Στη δική του παρέμβαση ο Στέφανος Πιάζας τόνισε ότι ο γιός του δεν έχει ανάγκη από τέτοιες κινήσεις, αφού έχει την δουλειά του.

Επέμενε ότι η πρόταση του έγινε για το καλό του ΑΟΤ. Ενώ τόνισε ότι όντως ο κ. Παιδής για να δημιουργήσει την ακαδημία της ΑΕΤ δέχτηκε μεγάλη βοήθεια από τον Δήμο Τρικκαίων.