Και εγένετο Αίολος Γόμφων!!!

Ένα βήμα απο την συγχώνευση οι δύο ομάδες

Ο Αίολος ήταν δεδομένο ότι χωρίς κάποια συνεργασία δύσκολα θα μπορούσε να κατέβει στην φετινή Β’ Εθνική. Το σενάριο για συνεργασία με τον ΑΟ Τρίκαλα που δεν προχώρησε πέρυσι το καλοκαίρι έπεσε πάλι στο τραπέζι φέτος αλλά δεν υπήρχαν ιδιαίτερα κουράγια για νέο κύκλο διαπραγματεύσεων.

Τελικά λύση βρέθηκε αλλά με την ομάδα των Γόμφων οι οποίοι αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι συζητήσεις ανάμεσα στον Τάκη Παπαγεωργίου του Αιόλου και του Γιώργου Ηλιάδη των Γόμφων οδήγησαν σε κατ΄αρχήν συμφωνία και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια αργά απόψε το βράδυ.

Αύριο οι νομικοί των δύο πλευρών θα τρέξουν τα διαδικαστικά ώστε να επισημοποιηθεί ο γάμος.

Η συμφωνία προβλέπει την συγχώνευση Αιόλου και Γόμφων με τον  τίτλο Αίολος Γόμφων και την ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η νέα ομάδα θα δηλώσει έδρα τόσο στα Τρίκαλα όσο και στο Μουζάκι καθώς δεν θέλουν οι Γόμφοι να αποκοπούν απο την περιοχή και πιθανότατα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα μοιραστούν στις δύο πόλεις.

Είναι φανερό πως οι δύο πλευρές ποντάρουν στο πνεύμα συνεργασίας και την συνένωση δυνάμεων ώστε να δημιουργήσουν έναν νέο ισχυρό πόλο στο μπάσκετ της περιοχής.