Το deadline, οι νταλαβερτζήδες και ο Καπουτζίδης!

Ο «ΦΛΟΥ» της 22/06/2021

Deadline

Σήμερα λήγει το deadline του Αϊβάζογλου στον Νεοχωρίτη ενδιαφερόμενο για την αγορά της ΠΑΕ Τρίκαλα. Την πρόταση που διέψευδε αρχικά ενώ την ίδια ώρα είχε βάλει άνθρωπο της ομάδας να ξεναγεί εκπρόσωπο του ενδιαφερόμενου στο γήπεδο. Περιμένει συγκεκριμένη πρόταση που να τον ικανοποιεί οικονομικά χωρίς να γνωρίζει κανείς το ύψος των απαιτήσεων του. Παλιότερα πάντως το ποσό που απαιτούσε ήταν απαγορευτικό, τώρα που είναι ξενερωμένος ίσως το ποσό να έχει πέσει…

Εμπόρευμα

Όπως αντιλαμβάνεστε ο ΑΟΤ είναι ένα εμπόρευμα που αλλάζει χέρια ανάλογα με τα ποσά που θα πέσουν στο τραπέζι και χωρίς οι φίλαθλοι να γνωρίζουν το ποιόν των αγοραστών. Αυτό διαφαίνεται, δυστυχώς, μετά την αγορά, στις περισσότερες των περιπτώσεων!!!

Εύκολο

Το εύκολο για τον Αϊβάζογλου θα είναι να δεχτεί μία πρόταση αξιόλογη και να αποχωρήσει. Το δύσκολο είναι να χρειαστεί να κάνει ομάδα για την νέα σεζόν!!!

Νταλαβερτζήδες

Όπως σημειώνει το soccerplus κατά τη συζήτηση του αθλητικού νομοσχεδίου στην ολομέλεια της Βουλής ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μάρκου, αναφερόμενος στην είσοδο των Β’ ομάδων των ΠΑΕ της SL1 στο επόμενο πρωτάθλημα της Super League 2, αφού αναφέρθηκε στις θετικές επιπτώσεις τόνισε το εξής: “Ποιος θα είναι ο ρόλος των Β’ ομάδων από τη στιγμή που απαγορεύεται να βγουν πρωταθλήτριες; Θα έχουν το ρόλο νταλαβεριτζή και θα δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη εστία φαυλότητας.”

Κατά το δοκούν…

Πυρά και από το βουλευτή Θεσσαλονίκης, Θ. Καράογλου που αναφερόμενος στο ρόλο των Β’ ομάδων στη Super League 2 είπε: “… οι ομάδες αυτές θα μπορούν να χάνουν κατά το δοκούν. Θα έπρεπε να φτιάξουν ένα δικό τους χωριστό πρωτάθλημα”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Χήτας, απευθυνόμενος προς τον υφυπουργό Αθλητισμού ρώτησε: “Τι θα γίνεται όταν οι ομάδες Β’ που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο παίζουν με ομάδες που καίγονται για να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να μην υποβιβαστούν;”

Λύση

Μία λύση που προτείνουν κάποιοι είναι να μην έχουν βαθμολογικό αντίκτυπο τα παιχνίδια των υπολοίπων ομάδων με τις ομάδες Β’…

Καπουτζίδης

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρόσφατη επίσκεψη του στα Τρίκαλα για τα γυρίσματα της εκπομπής του με καλεσμένη την Φένια Τζέλη. Απλός, φιλικός και προσιτός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για την Φένια και το άθλημα ενώ ο Παϊταρίδης φρόντισε να τον μυήσει στα μυστικά του αθλήματος!!!

Γαμπρός

Ο συμπαθής παίκτης των Τρικάλων Νίκος Σκόνδρας παντρεύτηκε την Κυριακή την εκλεκτή της καρδιάς του Δώρα Παπαντώνη (βλέπε εδώ) και δέχτηκε τις ευχές συγγενών και φίλων. Ευχές και από την στήλη στους νεόνυμφους…

Περί «Μακεδονίας»…

Οι γείτονες μας δεν αναφέρουν μόνο την Ποδοσφαιρική τους Ομοσπονδία σκέτα ως Μακεδονία και όχι ως Βόρεια Μακεδονία αλλά και όλες τις αθλητικές τους ομοσπονδίες. Ένα ακόμη δείγμα του ότι έχουμε χάσει το παιχνίδι εδώ και καιρό…

«ΦΛΟΥ»

..περισσότερο μας χάλασαν οι «Μεγαλέξανδροι» στην εξέδρα…