Σοβαρότης … μηδέν στην ΠΑΕ Τρίκαλα

Συνεχίζονται οι αλλοπρόσαλλες τακτικές και πρακτικές

Ένα είναι το δεδομένο και σίγουρο με τα όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο και κυρίως στο παρασκήνιο και αφορούν την  ΠΑΕ Τρίκαλα και κατ’ επέκταση το μέλλον και τις προοπτικές της κυανέρυθρης ομάδας.

Δυστυχώς, το δίδυμο  Αϊβάζογλου-Σαμολαδά  έχει χάσει κάθε επαφή με την Τρικαλινή κοινωνία,  δεν αφουγκράζεται τις αγωνίες των φιλάθλων και  αδιαφορεί παντελώς για όσα λέγονται, διαδίδονται και αμαυρώνουν σε καθημερινή βάση το όνομα και την ιστορία της ομάδας.

Τα παραδείγματα είναι πολλά και ξεκινούν   από την “μυστηριώδη” αγωνιστική περιπέτεια που είχε ο ΑΟΤ στο πρωτάθλημα (να μην πιάσουμε το έγινε,  τι ακούστηκε και τι γράφτηκε κατά τη φετινή σεζόν) φτάνοντας στις τελευταίες τραγελαφικές καταστάσεις με την εμφάνιση εκπροσώπων επενδυτών που τους ξεναγούσε άνθρωπος της ΠΑΕ στο στάδιο για  να χαζέψουν τα γραφεία, τα αποδυτήρια και τα κειμήλια της ομάδας, πριν πάρουν τις αποφάσεις τους.

Σε όλες αυτές τις κινήσεις  το δίδυμο Αϊβάζογλου-Σαμολαδά (γιατί δεν υπάρχουν πλέον άλλοι κοντά τους…) δεν  συγκινήθηκε καν για να προβεί στις ενδεδειγμένες διευκρινήσεις και  να δώσει μία έστω τυπική προσχηματική ανακοίνωση για τα συμβάντα. Αντιθέτως προσπάθησε να θολώσει τα νερά , έκανε  “στοχευμένες διαρροές”  και εκτέθηκε για μία ακόμη φορά χάνοντας την μπάλα στη …μετάφραση των όσων ήθελε να διαδώσει και όσων τελικά βγήκαν στην επιφάνεια.

Και το ερώτημα μετά από όλα αυτά είναι ένα και αυτονόητο: Άραγε αυτοί οι άνθρωποι που τη μία πουλούν και την άλλη «αγοράζουν»,  έχουν αντιληφθεί σε ποια ομάδα και  σε ποια πόλη βρίσκονται ; Ή μήπως ακόμα νομίζουν πως οι φίλοι του ΑΟΤ είναι ιθαγενείς και θα τους επευφημούν  χειροκροτώντας και “τρώγοντας αμάσητα “ όλα όσα σερβίρουν κάνοντας παράλληλα τις δικές τους δουλειές;

Αν ναι , τότε  πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους που θα συντείνουν σε μία κατεύθυνση…Να στρωθούν στη δουλειά να αφήσουν τα κόλπα και να ξεκινήσουν ένα σοβαρό σχεδιασμό που θα δίνει προοπτικές στην πορεία και την παρουσία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα αλλά και στο μέλλον. Να κάνουν δηλαδή ένα πραγματικό και όχι προσχηματικό πλάνο τριετίας με την δημιουργία υποδομών και τον εντοπισμό ντόπιων παικτών.

Αν όχι, τότε θα πρέπει να ανοίξουν την “πόρτα εξόδου”  γιατί σίγουρα θα βρεθούν μπροστά σε πολύ πιο  δύσκολες καταστάσεις την νέα σεζόν και δεν είναι βέβαιο ότι τα περσινά …αεροπλανικά θα έχουν την ίδια κατάληξη…

Sportrikala.gr