Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η δολοφονία της Καρολαϊν σπ τον σύζυγό της

Θέμα σε όλο τον πλανήτη έγινε η ομολογία του 32χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι αυτός σκότωσε τη σύζυγό του, την 20χρονη Καρολάιν, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, στο σπίτι τους . Κορυφαία ειδησεογραφικά site μετέδωσαν την είδηση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Μάλιστα, σε θέμα της για την υπόθεση, η New York Post, αναδημοσίευσε και ρεπορτάζ του protothema.gr, σχετικά με τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν του αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών στο συμπέρασμα, ότι ο 32χρονος πιλότος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη. Λίγα λεπτά μετά την ομολογία του συζύγου-δράστη της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαιν, που έφερε την απόλυτη ανατροπή στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η συγκλονιστική εξέλιξη κάνει τον γύρο του κόσμου.

Από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή η υπόθεση-θρίλερ, τον Μάιο, ο ξένος Τύπος μέσα από ρεπορτάζ είχε αναφερθεί στη δυσκολία εύρεσης υπόπτων.

Η βρετανική Sun, μάλιστα, πριν από λίγο διάστημα, είχε αναφέρει ότι οι ελπίδες να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος ξεθωριάζουν.

Αυτή τη στιγμή και ενώ η κοινή γνώμη παραμένει συγκλονισμένη, τα πρωτοσέλιδα μεγάλων βρετανικών δικτύων φιλοξενούν τις καταιγιστικές εξελίξεις της υπόθεσης δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Η ομολογία δολοφονίας από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της Sun. «Ο Έλληνας σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη Βρετανίδα γυναίκα του αφότου εκείνη τον απείλησε πως θα έφευγε με το παιδί τους», ο τίτλος της βρετανικής εφημερίδας η οποία αναφέρεται στις δηλώσεις αστυνομικών