H συμβολή του Γιώργου Μήτσα στην επιτυχία της Τζέλη

Τα τελευταία χρόνια ανέλαβε την φυσική της κατάσταση

Ένας άνθρωπος που συνέβαλλε τα μέγιστα στην μεγάλη επιτυχία της Φανής είναι ο Γιώργος Μήτσας υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση της Τρικαλινής αθλήτριας του Taekwondo.

Τον Τρικαλινό γυμναστή συνεχάρη ο προπονητής της Φανής Νίκος Παϊταρίδης ο οποίος σημείωσε σχετικά:  «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επιστήμονα Γυμναστή Φυσικής κατάστασης Γιώργο Μητσα που ανέλαβε τα τελευταία χρόνια την βελτίωση της φυσικής κατάστασης της Φανής Τζέλης μα το κυριότερο έργο του ήταν το φορμάρισμα της σε συγκεκριμένους αγώνες-στόχους δίνοντας μου τις εντάσεις έχοντας καθημερινή επικοινωνία. Γιώργο μου είσαι αστέρι!!!

Θα ήταν τιμή μου να συνεχίσουμε αυτή την συνεργασία προς όφελος των αθλητών μου με μέλημά μας την μέγιστοποίηση της απόδοσης.»

 

Ο ίδιος ο Μήτσας μετά την επιτυχία της Φανής είχε σχολιάσει σχετικά στην ανάρτηση του Sportrikala: «Πολλά συγχαρητήρια  σε όλους !!!! Το ταλέντο ξεχειλίζει !!!! Αυτό που έχει καταφέρει η Φανή τα τελευταία 5 χρόνια είναι εκπληκτικό !!!! Πολλά  συγχαρητήρια  Nikos Paitaridis!!!!! Πολλά συγχαρητήρια και στην οικογένεια που στηρίζει κ έχει δημιουργήσει μια τέτοια προσωπικότητα όπως είναι η Φανη!!!!!»