H “ακτινογραφία” της 3ης αγ. των play out της SL2

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας

Η ΑΕ Καραϊσκάκη “ζέστανε” το πρωτάθλημα

Αν και έχανε στη Δράμα με 2-1 ως το 80′, η ΑΕ Καραϊσκάκης πέτυχε τρία γκολ σε πέντε λεπτά και πλησίασε στο βαθμό τη Δόξα Δράμας και στους δύο βαθμούς τα Τρίκαλα. Μάλιστα, με δεδομένο ότι αυτές οι δύο ομάδες παίζουν μεταξύ τους, η ΑΕ Καραϊσκάκης έχει για πρώτη φορά φέτος την τύχη στα χέρια της.  Με δύο νίκες θα προσπεράσει σίγουρα τουλάχιστον μια από αυτές. Η ομάδα της Άρτας έχει κάνει την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και είναι η μοναδική με δύο νίκες σε αυτή τη φάση.

Τα Τρίκαλα περίμεναν το δώρο από τη Δόξα, αφού γνώρισαν την ήττα στην Πάτρα από την Παναχαϊκή, το δώρο δεν ήλθε και τώρα το επόμενο παιχνίδι είναι καθοριστικό για τους Θεσσαλούς. Η Παναχαϊκή εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στα Play-out με την πρώτη νίκη της σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα όπου πάντως είναι αήττητη.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας πάλεψε στη Λάρισα, αλλά δέχτηκε νωρίς ένα γκολ, που έκρινε το αποτέλεσμα και πλέον η ομάδα από την Κρήτη δεν μπορεί να αποφύγει μια από τις δύο τελευταίες θέσεις. Παράλληλα ο Απόλλων Λάρισας με τους 28 βαθμούς πήρε μεγάλη ανάσα, αν και θέλει ακόμα ένα βαθμό, για να μην μπλέξει σε σενάριο που μπορεί να τον αφήσει προτελευταίο. Έτσι το παιχνίδι του με την ΑΕ Καραϊσκάκης είναι πλέον καθοριστικότατο. Βέβαια αν δεν νικήσει η Δόξα στα Τρίκαλα, ο Απόλλων δεν χρειάζεται τίποτε για να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις.