Δείξτε αξιοπρέπεια, μόνο νίκη σήμερα

Ο ΑΟΤ υποδέχεται την Δόξα Δράμας στις 14.45 (Live στο Sportrikala)

Στην προτελευταία στροφή των play out τα Τρίκαλα υποδέχονται σήμερα στο Δημοτικό στάδιο την Δόξα Δράμας. Παρά την δήλωση του προπονητή της ομάδας Βασίλη Καλογιάννη ότι πάμε για δύο αποτελέσματα η αλήθεια είναι ότι πάμε μόνο για ένα: Νίκη και μόνο νίκη που θα ισοδυναμεί με παραμονή χωρίς να μπούμε στην ψυχοφθόρα διαδικασία να κοιτάζουμε τα άλλα αποτελέσματα και πολύ περισσότερο χωρίς να πάμε να παίξουμε μία κατηγορία την Τρίτη με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Τα Τρίκαλα θα παραταχθούν με σχεδόν όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους πλην βέβαια των τραυματιών τερματοφυλάκων Γιακουμή, Γκάρα (θα παίξει βασικός και πάλι ο Περλέσι) αλλά και χωρίς τον τραυματία Αλμπάνη.

Η λογική λέει ότι ο Καλογιάννης θα επιλέξει το βασικό σχήμα χωρίς εκπλήξεις όπως έκανε στην Πάτρα που άρχισε τις διορθωτικές κινήσεις από το …23’.

Να σημειωθεί πως τα μέτρα σήμερα θα είναι αυστηρά όσον αφορά την είσοδο στο γήπεδο όπου θα επιτραπεί να περάσουν μόνο τα μέλη των ΔΣ και οι εκπρόσωποι του τύπου.

 

Οι εκλεκτοί του Βασιλακάκη

Με πολλές αποχωρήσεις το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Βασιλακάκης σήμερα θα έχει στην διάθεση του τους: Ηλιάδης, Θεοδοσιάδης, Παρασκευάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Άντερσον, Χάμοντ, Αγγελόπουλος, Μαυριάς, Κόντος, Μενσά, Σαμπανίδης, Παπαιωάννου, Μαρινάκης, Μπαράνκο, Φυτόπουλος, Μπελεβώνης, Τάσσιος, Ρούτσης, Νιολάκης, Πετρίδης, Κυριακίδης, Αγιώτης, Πινδώνης.

(*) Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) με βοηθούς τους κ.κ. Ψαρρή (Ζακύνθου), Σακκά (Θεσσαλίας) και 4ο  τον κ. Μπαΐρακτάρη (Αθηνών)