Αγνώριστη η Φήκη, έχασε στην έδρα της

Παράταση στην παραμονή μετά το 2-3 από τον Ηρακλή Λάρισας

Με άσχημη εμφάνιση και ξύπνημα μόνο όταν όλα είχαν κριθεί , η Φήκη ηττήθηκε με 2-3 από τον Ηρακλή στο ματς της 13ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ετσι πήρε παράταση η διασφάλισης της παραμονής στην Γ Εθνική κατηγορία. Υπάρχουν βέβαια δύο ακόμα παιχνίδια- με Ατρόμητο Παλαμά και Ελασσόνα -και οι παίκτες του Ρούσσα θα ψάξουν ένα πόντο τουλάχιστο για να αποφύγουν όλα τα σενάρια.

Οι “κόκκινοι” δεν ήταν καλοί, δεν έδειξαν πως είχαν μεγάλη διάθεση , δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την κίνηση των φιλοξενούμενων και στο 10’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το δυνατό σουτ του Χρηστίδη που (από πλάγια αριστερα)  έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πετυχαν δύο ακόμα γκολ και ουσιαστικά καθάρισαν τη νίκη ενώ όταν η Φήκη πήρε μπροστά ήταν ήδη πολύ αργά Στο 68’ μετά από μπαλιά του Ναρινογλου  έγινε το 0-2 από προσπάθεια του  Κακαβίτση ενώ στο  75′ ο Τσιαφίτσας της Φήκης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαγιάννη.

Η ομάδα της Λάρισας στο 78′ έφτασε στο 0-3 με τον  Ναρίνογλου αλλά η Φήκη απάντησε άμεσα με τον Ζέρβα μειώνοντας  1-3 και λίγο αργότερα στο 82’  ο Ζέρβας με σουτ από την περιοχή  διαμόρφωσε το τελικό 2-3.Φήκη: Ντάσκας, Τεντολούρης, Τζέλης, Μωραΐτης, Κιτσόπουλος, Καλαμαράς, Σκαρλέας, ΙωάννουΜπέτσας, Ζέρβας, Τσιαφίτσας.

Ηρ Λάρισας: Παπαγιάννης, Στοϊνοβιτς Χ., Ναρίνογλου, Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Χατζόπουλος (Σκαφιδάς), Γκιουρσάνης ,Παρλάντζας (Φώτος), Χριστίδης (Αναδολού), Ζαφειρίου (Κίτσιος), Κακαβίτσης.