Ψάχνει υπέρβαση σήμερα με Ξάνθη ο ΑΟΤ

Στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο (ERTSPORTS 3)

Ο ΑΟΤ θα ψάξει σήμερα για την υπέρβαση κόντρα στην ακριτική ομάδα. Αντίπαλος του όχι τόσο η Ξάνθη που έχει αρκετές αδυναμίες παρά το γεγονός ότι είναι αήττητη στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της (στραβοπάτησε πάντως εντός έδρας με τον Καραϊσκάκη την περασμένη αγωνιστική) αλλά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω των κρουσμάτων Covid 19.

Καταρχήν είναι σε καραντίνα τα περισσότερα μέλη του τεχνικού τιμ. Σούλης Παπαδόπουλος, Βασίλης Καλογιάννης και Αρμάντο Φουτσίνι δεν θα είναι σήμερα στο γήπεδο οπότε την ευθύνη στο παιχνίδι θα έχει ο προπονητής τερματοφυλάκων Μπάμπης Μπακαρός συνεπικουρούμενος από τον γυμναστή Θόδωρο Παπαβασιλείου. Φυσικά θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Σούλη Παπαδόπουλο και βάση των οδηγιών του θα στήσει την ομάδα στο γήπεδο.

Αγωνιστικά νοκ άουτ είναι οι Ζώγκος, Κεχαγιάς, Φασίδης και ο τιμωρημένος Πιαστόπουλος με την θέση του τελευταίου λογικά στην δεξιά πλευρά να παίρνει ο νεαρός Τάχατος που ήταν η ευχάριστη έκπληξη στο παιχνίδι της Κρήτης με τον Εργοτέλη.

Τα Τρίκαλα όπως και στην Κρήτη καλούνται να αποδείξουν ότι είναι δυνατά ακόμη και όταν αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρα προβλήματα όπως αυτά των τελευταίων ημερών.

Η Ξάνθη

Ο  προπονητής της Ξάνθης Μπάμπης Τεννές πήρε 20 παίκτες στην αποστολή για το ματς με τον ΑΟΤ. Εκτός της 20αδας έμειναν ο διεθνής Αυστραλός στόπερ Μάθιου Τζούρμαν, ο Γιάννης Μυστακίδης αλλά και ο Κώστας Θυμιάνης

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Μπάμπης Τεννές: Ίτσο, Μπέντο, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Πέτροβιτς, Γκαρσία, Βέρκερ, Ντίνας, Τεσίγια, Τάτος, Σχρόιεν, Σιατραβάνης, Βόλτερς, Μπριλάντε, Δημούτσος, Έμπερτ, Παπάζογλου Θ., Καπνίδης, Μικελτάτζε.

(*)Ο Σπύρος Ζαμπάλας (Ηπείρου) θα διευθύνει το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα και την Ξάνθη το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Απριλίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι το τρίτο ματς των Τρικάλων που θα διευθύνει φετος ο Ζαμπάλας αφού είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια Παναχαϊκή – Τρίκαλα (0-0) στην πρεμιέρα αλλά και το περίφημο παιχνίδι με τον Ιωνικό (2-3).

Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Ζήρδας (Αθηνών), Κύριος (Αρκαδίας) και 4ος ο κ.  Θεοχάρης (Θεσσαλίας).