Ράντζας : “Δύσκολη η προσπάθειά μας”

Τα Μετέωρα αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, Την Κυριακή έσωσαν ένα βαθμό στις καθυστερήσεις και μετά το 1-1 με την Κοζάνη ο Γιώργος Ράντζας χαρακτήρισε δύσκολη την προσπάθαεια για τη σωτηρία. Αναλυτικά …

Γιώργος Ράτζας (πρ. Μετεώρων): “Ξεκινήσαμε μια δύσκολη προσπάθεια καθώς δεν είχαμε μεγάλα περιθώρια για την προετοιμασία μας. Χωρίς να είμαστε χειρότεροι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και προσπαθήσαμε να πιέσουμε στο δεύτερο ημίχρονο περνώντας και κάποιους επιθετικούς από τον πάγκο. Η προσπάθειά μας ήταν μεγάλη και τελικά δικαιωθήκαμε στις καθυστερήσεις και φτάσαμε στην ισοφάριση. Η ήττα θα μας αδικούσε με τον τρόπο που θα έρχονταν. Η προσπάθειά μας είναι δύσκολη από την αρχή, αλλά εμείς θα την κάνουμε ως το τέλος”.

Ο προπονητής των Μετεώρων ρωτήθηκε και για τα μεταγραφικά και άφησε να εννοηθεί ότι ίσως πραγματοποιηθεί ακόμη μία μεταγραφή ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Γιώργος Καραγκιολίδης (πρ. Κοζάνης): “Συγχαρητήρια κατ’ αρχήν και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια που έκαναν και για την εικόνα που είχαν ύστερα από τόσο καιρό αγωνιστικής απραξίας. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και εμείς θέλαμε να το κερδίσουμε και ίσως να παίξαμε και λίγο ανορθόδοξα προς το τέλος. Όσο όμως το παιχνίδι προχωράει και πάει πιο πίσω παίζει ρόλο μετά και η κούραση. Τελικά ισοφαριστήκαμε στα τελευταία λεπτά. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και πιστεύω ότι στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα πάμε αρκετά καλά. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα των Μετεώρων καθώς είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την φιλοξενία που μας πρόσφεραν”.

Πηγή: sportskalampaka.gr