Πήρε μεγάλη νίκη (1-0) η Φήκη

Με γκολ του Ζέρβα στο 12'

Η Φήκη άντεξε στη μεγάλη πίεση,  άντεξε και με δέκα παίκτες και πήρε νίκη με 1-0 στο ματς με τον Εθνικό Κεραμιδίου βάζοντας βάσεις για παραμονή στην κατηγορία. Το γκολ σημείωσε ο Ζερβας στο 12′ του α’ ημιχρόνου επωφελούμενος από γέμισμα του Γιανούλα στην μικρή περιοχή .

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν είχαν ευκαιρίες είχαν και τρία  δοκάρια ενώ στάθηκαν άτυχοι και σε δύο ακόμα καλές ευκαιρίες βρίσκοντας απέναντί τους τον Ντάσκα που έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 85′  σώζοντας σουτ του Τσενεκλή.Στο 20′ αλλά και στο 34′ ο Σεχολάρι των φιλοξενούμενων ήταν άτυχος σημαδεύοντας τα δοκάρια της εστίας του Ντάσκα ενώ στο 67′ ο Ιωαννου της Φήκης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά σούταρε άουτ στην πιο καλή στιγμή της ομάδας για το β ημίχρονο.Τελος στο 90’ η κεφαλιά  Καρτσαμπά Χ. κατέληξε στο οριζόντιο δοκάριστην  τρίτη άτυχη στιγμή για τους φιλοξενούενους.

 Φήκη(Ρούσσας): Ντάσκας, Γιανούλας, Γκαντιάς Τεντολούρης, Δρόσος, Καλαμαράς, Μπέτσας, Μακρής ( Μωραίτης), Ιωάννου, Ζέρβας( Νικλητσιώτης), Τσιαφίτσας ( Σκρέκας).