Ζητείται νίκη σήμερα με Καραϊσκάκη

Το μεσημέρι στο στάδιο (14.45, ERTSPORTS 3)

Πριν από τρεις αγωνιστικές το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη θα θεωρούνταν κομβικό για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων. Η αναγέννηση όμως των Τρικάλων σε συνάρτηση και με τα άλλα αποτελέσματα έχουν διαφοροποιήσει πλέον τους στόχους των κυανέρυθρων.

Θέλουν σήμερα το τρίποντο ώστε να ξεφύγουν τρεις βαθμούς από την Δόξα Δράμας που έχασε χθες αλλά και να πλησιάσουν στον πόντο τον Απόλλωνα που επίσης έχασε ώστε να πλασαριστούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στα play out.

Για να το καταφέρουν αυτό όμως θα πρέπει μετά από έξι παιχνίδια εντός να νικήσουν επιτέλους αφού οι τελευταίες νίκες ήταν επί …Κρητικού εδάφους.

Τα Τρίκαλα σε ένα ακόμη παιχνίδι καλούνται να παραταχθούν με τον Μπάμπη Μπακαρό στον πάγκο μιας και οι Σούλης Παπαδόπουλος, Βασίλης Καλογιάννης και Αρμάντο Φουτσίνι είναι νοκ άουτ.

Αγωνιστικά επανέρχεται ο Πιαστόπουλος ενώ νοκ άουτ είναι οι Ζώγκος, Κεχαγιάς, Γκάρας, Φασίδης.

Με προβλήματα ο Καραϊσκάκης

Ο γνωστός μας από το πέρασμα του στον ΑΟΤ Γιάννης Μάγγος έχει αρκετά προβλήματα σήμερα. Μπεκατώρος, Παπανίκου, Λόβριτς, Φαν Ίπερεν, Λουίς Φελίπε, Ρούνεϊ, Παππάς, Ναζίμ και Θεολόγου, Ρουμπανγκούκα είναι απόντες για διάφορους λόγους.

(*)Η Λαρισαία διαιτητίνα Ανδρομάχη Τσιοφλίκη που είχε διευθύνει το πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΟΤ με τον Λεβαδειακό (0-0) ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη.

Βοηθοί της θα είναι οι κ.κ. Σάββας (Σερρών), Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας) και 4ος ο Μπεκιάρης (Καρδίτσας).