Σούλης Παπαδόπουλος: Κάθε αγώνας και μια μάχη για τον ΑΟΤ

 

Ο νέος προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Σούλης Παπαδόπουλος μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας ανέλυσε την σκέψη του για το πως πρέπει να πορευτεί η ομάδα από εδώ και πέρα.

Μιλώντας στην “Λέσχη 97,6” τόνισε ότι ήρθε σε μια ομάδα που έχει μεγάλη δυναμική από την παρουσία των φιλάθλων. “Είναι λυπηρό ότι λόγω της πανδημίας δεν έχουμε τους φιλάθλους μαζί μας, αλλά σίγουρα λαμβάνουμε την θετική τους ενέργεια και αυτό πιστεύω ότι θα γίνει και στα επόμενα παιχνίδια”.

Για τους στόχου της ομάδας ξεκαθάρισε πως “θα πρέπει κάθε αγώνας να είναι μια μάχη για εμάς, ώστε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Αυτό είναι το μήνυμα που έχω στείλει στους παίκτες από τη πρώτη στιγμή που ανέλαβα”.

Ενώ εκτίμησε ότι με το καλό ξεκίνημα που είχε κάνει η ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία να μην έχει άγχος για το θέμα των πλέι οφ και έφερε το παράδειγμα του Διαγόρα Ρόδου και του Εργοτέλη.

Από εκεί και πέρα απάντησε και στο ερώτημα για τις δηλώσεις του προπονητή του Λεβαδειακού Τζιουζέπε Σανίνο ότι ο ΑΟΤ δεν έπαιξε ποδόσφαιρο. “Δεν μου αρέσει να απαντώ σε συναδέλφους αλλά μπορεί να ρωτήσει γι’ αυτό την διοίκηση της ομάδας του για να πουν την άποψή τους αν παίξαμε ποδόσφαιρο ή όχι. Από εκεί και πέρα όταν έχει ένα τεράστιο μπάτζετ σε σύγκριση με τον αντίπαλό σου και δεν τα καταφέρνεις μπορώ να καταλάβω την πίεση και το άγχος που φέρνει ένα αποτέλεσμα. Εγώ πάντως κοιτάζω τη δική μου ομάδα και όχι τον αντίπαλο”.

Τέλος, απάντησε για τον τρόπο που πανηγύρισε τον βαθμό μετά το τέλος του αγώνα. “Εγώ να ξέρετε ότι σε όποια ομάδα είμαι θέλω να βγάζω πάθος, διότι έτσι μεταφέρεται και στους παίκτες του. Αυτό πιστεύω σωστό και αυτό κάνω και τώρα με τον ΑΟΤ”.