Οι αριθμοί μετά το ΑΟΤ-Ιωνικός

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

(*) Για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι τα Τρίκαλα δεν κερδίζουν. Έχουν να πάρουν τρίποντο από το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τα Χανιά στην Κρήτη.

(*) Εντός έδρας ο ΑΟΤ έχει να κερδίσει από το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την Δόξα. Ακολούθησαν Λεβαδειακός (1-3), Εργοτέλης (0-0), Διαγόρας (0-1), Παναχαϊκή (0-0), Ιωνικός (2-3).

(*) Δεύτερη νίκη στα Τρίκαλα για τον Ιωνικό. Σε σύνολο εννιά αγώνων, τρεις φορές έχει κερδίσει ο ΑΟΤ, δύο ο Ιωνικός ενώ τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

(*) Σκόνδρας και Κάστρο είχαν σκοράρει και στον αγώνα του πρώτου γύρου. Για τον Κάστρο ήταν το 8ο φετινό του γκολ και οδηγεί την κούρσα στην λίστα των σκόρερ ενώ για τον Σκόνδρα ήταν το 2ο.

(*) 150 παιχνίδια σε αγώνες Β’ Εθνικής συμπλήρωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

(*) Τέταρτη νίκη για τον Δημήτρη Σπανό απέναντι στον ΑΟΤ. Η παλιά καραβάνα των πάγκων αντιμετώπισε τον ΑΟΤ  για 15η φορά στην καριέρα του με επτά διαφορετικές ομάδες (Αναγέννηση Άρτας, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Λαμία, Άρης, Κέρκυρα, Ιωνικός).  Μετρά απέναντι στον ΑΟΤ τέσσερεις  νίκες, επτά ισοπαλίες και τρεις ήττες,

(*) Μετά από δύο άστοχα πέναλτι φέτος ο Ριζογιάννης ευστόχησε στο τρίτο που κέρδισε η ομάδα φέτος. Συνολικά έχει ευστοχήσει στα 11 από τα 13 πέναλτι που έχει εκτελέσει στην καριέρα του. Σε ένα από τα δύο άστοχα πάντως, κόντρα στην Ιεράπετρα, σκόραρε στην επαναφορά της μπάλας.

(*) Πρώτο γκολ για τον Μάναλη στην SL 2. Μέχρι τώρα είχε σκοράρει 30 φορές στην Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς.

(*) 25 χρόνων, 5 μηνών και 4 ημερών ήταν ο μέσος όρος ηλικίας της αρχικής ενδεκάδας του ΑΟΤ. Από την άλλη ο μέσος όρος της ενδεκάδας του Ιωνικού ήταν 30 χρόνων, 8 μηνών και 27 ημερών.