Κρας τεστ στην Λιβαδειά

Σήμερα στις 14.45 (ERTSPORTS) στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου

Τα Τρίκαλα με νέο προπονητή στον πάγκο τους σήμερα, τον Σούλη Παπαδόπουλο, θα προσπαθήσουν να ανακόψουν την κατηφορική τους πορείας μιας και αγνοούν την νίκη για εννιά παιχνίδια ενώ προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες.

Αποστολή, κάθε άλλο παρά εύκολη, αφού ο Λεβαδειακός είναι σε φόρμα και σε απόσταση βολή από την κορυφή όπου μπορεί και να βρεθεί μόνος πρώτος αν επικρατήσει σήμερα.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε να δούμε τι είδους κινήσεις θα κάνει σήμερα ο Σούλης Παπαδόπουλος αν και με μόλις δύο προπονήσεις είναι μάλλον απίθανο να προχωρήσει σε θεαματικές αλλαγές.

Με απουσίες οι «κυανέρυθροι»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει κάμποσες απουσίες στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. . Στην αποστολή  δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Αλμπάνης, Φασίδης και Γκάρας με την θέση του τελευταίου να παίρνει ο 18χρονος Αλβανός πορτιέρο Αρμάντο Περλέσι. Στην Λιβαδειά δεν θα ταξιδέψει και ο Κεχαγιάς που είναι τμωρημένος.

Εκτός αποστολής άφησε ακόμη ο νέος τεχνικός των Τρικάλων τους Στεφανίδη και Λίτσιο που αγωνίστηκαν ως αλλαγές στην Δράμα.

Τα νέα πρόσωπα είναι ο νεαρός Πανίδης που αποκτήθηκε πρόσφατα απο την Κ19 του ΠΑΟΚ μαζί με τον Τάχατο που επίσης είναι στην αποστολή αλλά και ο Γιώργος Κωστίκος.

Η αποστολή των Τρικάλων αποτελείται απο τους: Γιακουμή, Περλέσι, Πιαστόπουλο, Νιάρο, Διαμαντόπουλο, Σουλιώτη, Ντιαλόσι, Ζώγκο, Τάχατο, Ριζογιάννη, Σκόνδρα, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδη, Κλεμέντε,Πέλκα, Σιλβάνο, Ευθυμίου, Σταματή, Πανίδη και Κωστίκο.

Χωρίς Μπιανκόνι ο Λεβαδειακός

Ο Ιταλός προπονητής του Λεβαδειακού Τζουζέπε Σανίνιο που δε μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Bianconi, επέλεξε για την αποστολή τους:

Stojanović, Μένκα, Αγγελόπουλο, Βήχο, Τζημόπουλο, Τσάπρα, Θεοχάρη, Καραχάλιο, Μύγα, Λιάγκα, Παναγιώτου, Δημόπουλο, Νίκα, Koné, Mejía, Nili, Κωστή, Poletto, Συμελίδη, Μυτίδη, Μαρίνο, N’Nomo και Τζιώρα.

«Σφυρίζει» η Τσιοφλίκη

Η Λαρισαία Ανδρομάχη Τσιοφλίκη θα διευθύνει το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΑΟ Τρίκαλα. Βοηθοί της θα είναι οι  Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής), Αναστασίου (Θεσσαλίας) και 4ος ο Λάμπρου (Εύβοιας).

H Τσιοφλίκη είχε διευθύνει ξανά παιχνίδι του ΑΟΤ το 2014 για το κύπελλο κόντρα στον Ρήγα Φεραίο με τους “κυανέρυθρους” να επικρατούν με 1-0.