Ζητείται νίκη σήμερα με Χανιά

Στις 2 το μεσημέρι (ERTSPORTS)

Τα Τρίκαλα υποδέχονται σήμερα τα Χανιά σε ένα παιχνίδι όπου αναζητούν την νίκη μετά από δέκα αγωνιστικές. Για την ακρίβεια τα Τρίκαλα έχουν να κερδίζουν από τον αγώνα του πρώτου γυρου μέσα στην Κρήτη επί του σημερινού τους αντιπάλου.

Η ισοπαλία που πήραν τα Τρίκαλα στη Λιβαδειά ήλθε να απαλύνει κάπως το φορτίο των 10 αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Η 10η θέση δεν είναι αυτή που θα ήθελε η ομάδα της Θεσσαλίας και ελπίζει σε ανάκαμψη, υποδεχόμενη την τελευταία ομάδα που νίκησε!

Στις 7 Φεβρουαρίου στα Περιβόλια τα Τρίκαλα νικούσαν την ΠΑΕ Χανιά με εντυπωσιακή ανατροπή 2-1 (41’ πέναλτι Διαμαντόπουλος – 82’ κεφαλιά Σουλιώτης, 84’ σουτ Αλμπάνης) και έφταναν τις τρεις νίκες σε έξι παιχνίδια. Μέχρι εκεί όμως…
Σήμερα έχουν αλλάξει πολλά, όπως οι δύο προπονητές με τα Τρίκαλα να έχουν το Σούλη Παπαδόπουλο και η ΠΑΕ Χανιά το Νίκο Παπαδόπουλο.

Η ΠΑΕ Χανιά είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της όπου μάλιστα δεν έχει δεχτεί και γκολ. Ωστόσο το επιθετικό πρόβλημα της κρητικής ομάδας είναι εκεί… Βρίσκεται στην έκτη θέση με μια από τις χειρότερες επιθέσεις και την καλύτερη άμυνα!
Η ΠΑΕ Χανιά δεν έχει πετύχει από την αρχή της σεζόν περισσότερα από ένα γκολ σε παιχνίδι της, ενώ έχει δεχτεί μια φορά δύο, στην έδρα της από τα… Τρίκαλα! Στο παιχνίδι που αναφέραμε παραπάνω.

Οι απουσίες των Τρικάλων

Ο Σούλης Παπαδόπουλος εν’ οψει της σημερινής  αναμέτρησης επέλεξε 21 παίκτες μετά την χθεσινή προπόνηση. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αλμπάνης, Φασίδης, Γκάρας ενώ δεν πήρε στην αποστολή Λίτσιο, Στεφανίδη και τους λοιπούς μικρούς.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιακουμής, Περλέσι, Σιλβάνο, Ντιαλόσι, Διαμαντόπουλος, Ελευθεριάδης, Ζώγκος, Πανίδης, Νιάρος, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Πιαστόπουλος, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Σουλιώτης, Σταματής, Τάχατος, Ευθυμίου, Κεχαγιάς, Κωστίκος.

Τα Χανιά

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει μαζί του τους  Ρέντζα, Γκίνο και Καρτσαμπά, ενώ στην αποστολή συμμετέχουν 21 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Ανδρέου, Μπραμπίγια, Καμαρά, Κάρλος, Σουντουρά, Μασένα, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτούδης, Βασιλόγιαννης, Σωτηράκος, Πλέγας, Τριανταφυλλάκος, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Κάσσος, Νίκολιτς, Βρεττός, Δημητριάδης, Ζιούλης.

(*)Ο  Λάμπρου (Ευβοίας) θα διευθύνει το κυριακάτικο παιχνίδι αναμεσα στον ΑΟΤ και τα Χανιά.
Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ.  Τσιλίκας (Αιτ/νιας), Καλύβας (Φθιώτιδας) και 4ος ο  Ανδριανός (Αχαΐας).

Ο Γιώργος Λάμπρου θα σφυρίξει για 4η φορά παιχνίδι του ΑΟΤ. Την σεζόν 2016-17 είχε διευθύνει το παιχνίδι Κισαμικος -ΑΟΤ (1-3),  το 2017 το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο (1-1) και την περσινή σεζόν την εντός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα (0-0).