Το γύρισε στο Β’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ

Με δύο γκολ του Τζόλη και ωραίες εκτελέσεις απο Σβαμπ, Ροντρίγκο και Κρμέντσικ ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 5-2 κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, που είχε πολλές απουσίες και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ για σχεδόν 70 λεπτά είδε τη Λαμία που κατέβηκε με περισσότερες από 6-7 απουσίες βασικών στην Τούμπα, να είναι στο 2-2 και όλα να δείχνουν ότι πηγαίνει για μάχη στη ρεβάνς στην πόλη της Φθιώτιδας.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς δύο φορές με Τζόλη και Σβαμπ, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με Αντέτζο και Μπεχαράνο, έπειτα από δύο στημένες φάσεις και στο 24′ το σκορ ήταν 2-2. Ο «Δικέφαλος» είχε μπλοκάρει, είδε να του ακυρώνεται γκολ, είχε δοκάρι, αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία έριξε στη μάχη τον Κρμέντσικ και το τελικό σκορ πήγε στο 5-2!

Όσα πέτυχε ο ΠΑΟΚ και στο προηγούμενο ματς κυπέλλου με την ΑΕΛ, που του έδωσε την πρόκριση. Έτσι και τώρα, δείχνει πλέον να πηγαίνει για… εκδρομή στη Λαμία και να κλείνει ξανά ραντεβού για τα ημιτελικά.

Πρωταγωνιστής ο Τζόλης, ο οποίος με δύο γκολ έφτασε τα 15 φέτος. Ο Κρμέντσικ, ο οποίος άλλαξε την εικόνα του αγώνα είχε ένα τρομερό γκολ που ακυρώθηκε, ένα που μέτρησε, συμμετοχή στο 3-2. Κι επίσης οι Σβαμπ, Ροντρίγκο που πέτυχαν εντυπωσιακά γκολ.