Σταματής : Δύσκολος αντίπαλος ο Εργοτέλης είμαστε αισιόδοξοι

Στην αθλητική εκπομπή FM100 μίλησε την Τρίτη ο Ανδρέας Σταματής και αναφέρθηκε στο ματς με τον Εργοτέλη δίνοντας μάλιστα τις δικές του εκτιμήσεις : “Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς . Δυνατός ο αντίπαλος,  αλλα πιστεύω ότι είναι στα δικά μας πόδια και στην δική μας θέληση για το τι θα συμβεί στο γήπεδο και έχουμε δείξει ότι στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί και κάθε ματς το βλέπουμε σαν τελικό. Είμαστε μια χαρά. Ανανεωμένοι, ξεκουραστήκαμε και τώρα μαζεύουμε τις δυνάμεις μας για αύριο. Έχουμε αστείρευτες δυνάμεις, έχουμε δείξει ότι δεν μασάμε πουθενά. Έχουμε πάθει εφηβίτιδα. Κοιμόμαστε και τρέχουμε όπως ο Ριζογιάννης. ”.
Μιλώντας για την πορεία της ομάδας και τη δική του συμμετοχή είπε: “Είναι το κλίμα της ομάδας, είμαστε μια οικογένεια, με τον προπονητή έχουμε κάνει μια πολύ καλή δουλειά και ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στο παιχνίδι και επίσης τα Τρίκαλα έχω ξανα πεί ότι μου αρέσουν σαν πόλη και αυτό με βοηθαέι ακόμη παραπάνω, συν ότι είμαι σε μια ηλικία που είμαι πιο έμπειρος και ξέρω και γω τι θέλω στη ζωή μου και τι πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο”
Ο Σταματής μίλησε και για το γεγονός οτι τροφοδοτείται  σε σχέση με πέρυσι: “Η αλήθεια είναι ναι. Έχουμε και μια ομοιογένεια με τον Παπαγεωργίου όπως και με τα άλλα τα παιδιά από πέρυσι και πως κινούμαι μέσα στο γήπεδο. Αλλά και τα καινούργια παιδιά έχουν μπει στην φιλοσοφία του προπονητή, δουλεύουμε πάνω σε αυτό το πράγμα και αυτό είναι χαρούμενο. Συνεχίζουμε με το πλάνο που έχουμε εξαρχής. Ούτως η άλλως δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Είμαστε στην παραμονή και απο κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει Θεού θέλοντος”.