Οι αριθμοί μετά το Ιεράπετρα – ΑΟ Τρίκαλα

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

(*) Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Παντελής Ριζογιάννης χάνει πέναλτι. Μέχρι πρότινος μετρούσε δέκα στα δέκα. Έχασε πρώτη φορά πέναλτι στην καριέρα του στην Ξάνθη και η δεύτερη ήταν χθες. Η διαφορά όμως είναι στο χθεσινό ματς πήρε το …ριμπάουντ και σκόραρε.

(*) Τα Τρίκαλα για 5ο ματς δεν κερδίζουν. Έχουν τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

(*) Το χθεσινό ήταν το δεύτερο ανάμεσα στην Ιεράπετρα και τα Τρίκαλα στην πιο νότια πόλη της Ευρώπης. Μία νίκη για τα Τρίκαλα και μια ισοπαλία ο απολογισμός.

(*) Δύο παίκτες ντεμπουτάρισαν χθες με τη φανέλα των Τρικάλων. Ο 21χρονος Αλβανός Σεμπάστιαν Μολά και ο 24χρονος Γιώργος Κωστίκος, γιος του παλιού άσσου του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της Εθνικής.

(*) 24 συνολικά ποδοσφαιριστές έχει χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο μεγάλος, σχετικά, αριθμός προκύπτει και από το γεγονός ότι οι αλλαγές φέτος είναι 5 λόγω covid 19.

(*) Αήττητα για δύο περίπου χρόνια είναι τα Τρίκαλα επί Κρητικού εδάφους. Τελευταία ήττα στις 19/03/2019 με 1-0 από τον Ηρόδοτο στο περίφημο ματς όπου η αποστολή πήγε στο γήπεδο από το καράβι.  Από τότε μετράει τέσσερεις νίκες (πέρυσι με Επισκοπή, Εργοτέλη στο κύπελλο, Ιεράπετρα στο πρωτάθλημα) και μία ισοπαλία, την χθεσινή.

(*) Ο Αλβανικής καταγωγής Νταμιάν Γκίνη διανύει την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του. Συνήθως σκοράρει ένα με δύο γκολ ανά σεζόν. Φέτος με την Ιεράπετρα έχει ήδη σημειώσει 4 σε 11 συμμετοχές.

(*) 26 χρόνων, 5 μηνών και 10 ημερών ήταν ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας του ΑΟΤ χθες στην Ιεράπετρα. Αντίστοιχα ο μέσος όρος της ηλικίας των γηπεδούχων ήταν 27 χρόνων, 11 μηνών και 7 ημερών.