Οι αριθμοί μετά το ΑΟΤ-Διαγόρας

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

(*) Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Διαγόρας φεύγει με το διπλό από τα Τρίκαλα με το ίδιο σκορ (0-1). Στην 7η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στα Τρίκαλα η προϊστορία είναι απολύτως μοιρασμένη. Οι δύο ομάδες έχουν από δύο νίκες ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.

(*) Τρίτη σερί ήττα για τον ΑΟΤ. Αυτό έχει να συμβεί από τις αρχές της σεζόν 2018-19. Τότε πάντως είχε κάνει τέσσερεις ήττες στην σειρά (έξω με Εργοτέλη, Σπάρτη, μέσα με Βόλο ΝΠΣ, έξω με Πλατανιά).

(*) Τρεις ήττες σε 22 ματς πρωταθλήματος είχαν πέρυσι τα Τρίκαλα στην Φούμπολ Λιγκ. Φέτος μετράνε τέσσερεις στα 10 πρώτα ματς.

(*) Ο Αλέξανδρος Σμυρλής που είχε αγωνιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018-19 με τα Τρίκαλα σε 12 ματς Β’ Εθνικής χωρίς να σκοράρει. Χθες σημείωσε το πρώτο του γκολ με τον Διαγόρα κόντρα στον ΑΟΤ.

(*) Δεν είναι η πρώτη φορά που σκοράρει σε βάρος του ΑΟΤ στο γήπεδο των Τρικάλων ο Σμυρλής. Είχε πετύχει γκολ και με τα χρώματα της Καλλιθέας την σεζόν 2016-17 στο 2-2 για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

(*) Πέμπτη φορά τέθηκε αντιμέτωπος με τα Τρίκαλα ως προπονητής ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ήταν η δεύτερη νίκη του κόντρα στην παλιά του ομάδα, πρώτη μέσα στα Τρίκαλα. Έχει μία ακόμη νίκη ως προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας (στην Καρδίτσα)  και τρεις ήττες με Αναγέννηση Καρδίτσας (στα Τρίκαλα), Βέροια (στα Τρίκαλα) και Καλαμάτα (στην Καλαμάτα).

(*) Ντεμπούτο για τον νεαρό Τρικαλινό Ευθύμιο Ζησόπουλο χθες με τον ΑΟ Τρίκαλα στα 19 του χρόνια. Είναι ο 22ος παίκτης που φορά την φανέλα της ομάδας φέτος. Σε αυτό βέβαια βοηθά και το γεγονός ότι οι αλλαγές είναι πλέον πέντε σε κάθε παιχνίδι.

(*) 26 χρόνων, 11 μηνών και 7 ημερών ήταν ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας που χρησιμοποίησε χθες ο Απόστολος Χαραλαμπίδης απέναντι στον Διαγόρα. Οι Ροδίτες από την άλλη είχαν μέσο όρο στην ενδεκάδα τους 27 χρόνια και 20 μέρες.