Οδυνηρή ήττα από τον Διαγόρα

Τρίτη σερί ήττα για τον ΑΟΤ που έχασε με 0-1 στο γήπεδο του

Τα Τρίκαλα συνεχίζουν το αρνητικό σερί τους καθώς δεν μπόρεσαν να πάρουν τίποτα από το παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα με τους Ροδίτες όπως και πέρυσι να φεύγουν από το γήπεδο με το διπλό χάρη σε ένα γκολ του πρώην κυανέρυθρου Σμυρλή μόλις στο 2’.

Όπως και πέρυσι όμως τα Τρίκαλα δεν κατάφεραν να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Τότε ήταν ο Πελάεθ που έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις, τώρα ήταν ο Νιάρος που έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι στο πέμπτο λεπτό του έξτρα χρόνου!

Τα Τρίκαλα είχαν την συντριπτική κατοχή της μπάλας αλλά ο Διαγόρας έπαιξε πολύ καλά αμυντικά κλείνοντας όλους τους χώρους με τους παίκτες να πηγαίνουν πρώτοι πάνω στην μπάλα.

Είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που οι δύο αντίπαλοι είχαν από μία τελική φάση όλη και όλη στο παιχνίδι!!! Ο Διαγόρας έκανε την δική του γκολ ενώ τα Τρίκαλα είχαν δοκάρι στην δική τους…

Σε κάθε περίπτωση η τρίτη συνεχόμενη ήττα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον ΑΟΤ που γκρεμίζει ότι καλό έχτισε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο απόλυτος αιφνιδιασμός

Ο Διαγόρας «χτύπησε» στην πρώτη του ουσιαστικά επίθεση στο παιχνίδι μόλις στο 2’. Ο Κοντοχρήστος βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Σμυρλή που ήταν αφύλαχτος και ο οποίος αφού κατέβασε την μπάλα ωραία την έστειλε με όλη του την άνεση στα δίχτυα του Γιακουμή (0-1).

Κατοχή αλλά…

Τα Τρίκαλα αφού έκαναν κάμποσα λεπτά να συνέλθουν από το σοκ πήραν τα ηνία του αγώνα στα χέρια τους και είχαν την κατοχή με τον Διαγόρα να αμύνεται όμως αποτελεσματικά με διπλή ζώνη άμυνας και να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Παρά την πίεση όμως οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Τσέλιου.

Δοκάρι στα χασομέρια!!!

Τα Τρίκαλα μπήκαν και πάλι καλύτερα στην επανάληψη αλλά και πάλι ευκαιρία δεν έκαναν. Πίεσαν πάρα πολύ, ειδικά στο τέλος, όταν ο Διαγόρας έμεινα αρχικά με δέκα και στην συνέχεια με εννιά παίκτες λόγω αποβολών των Μπαστακού και Κακκου αλλά γκολ δεν μπόρεσαν να βάλουν με τον Νιάρο στο 95’ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο κ. Δραγάτης από την Ανατολική Αττική με βοηθούς τους κ.κ. Αραβίδη (Αθηνών) και Νίκζα (Λάρισας) ενώ τέταρτος ήταν ο Θεοχάρης από την Θεσσαλία. Απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 82’ τον Μπαστακό του Διαγόρα για αντιαθλητικό στον Ριζογιάννη και στο 88’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κάκκο. . Επίσης έδειξε κίτρινη κάρτα  στον Μασούρα του  Διαγόρα

 ΑΟ Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος (74’ Ζησόπουλος), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (74’ Σιλβάνο), Παπαγεωργίου, Φασίδης (42’ λ.τρ. Ευθυμίου), Κεχαγιάς, Σταματής, Αλμπάνης (58’ Ελευθεριάδης)

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης):  Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος (85’ Αυγενικού), Ρουγκάλας, Κωστούλας, Ντοριβάλ (57’ Λινάρδος), Αθανασίου (85’ Σελινιωτάκης), Αλαέθ (57’ Κάκκο), Μπαστακός, Μασούρας, Σμυρλής (67’ Μανωλάκης)