Δοκιμασία ΑΟΤ στην Ξάνθη

Σήμερα στις 14.45 (ΕΡΤ 3)

Ο αήττητος εκτός έδρας ΑΟΤ δοκιμάζεται σήμερα το μεσημέρι στην Ξάνθη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 σε μία αναμέτρηση που παραπέμπει σε μάχη Γολιάθ με Δαβίδ.

Οι διαφορές όσον αφορά το αγωνιστικό μπάτζετ είναι τεράστιες μιας και η Ξάνθη είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο στην κατηγορία ενώ τα Τρίκαλα έχουν από τα χαμηλότερα. Ωστόσο αυτό δεν αποτυπώνεται στο γήπεδο καθώς η ομάδα του Χαραλαμπίδη κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα ενώ από την άλλη η Ξάνθη είναι η μεγάλη απογοήτευση μέχρι στιγμή της κατηγορίας.

Στην έδρα της έχει κερδίσει στο …97’ τον Ιωνικό, έχει έρθει ισόπαλη με τα Χανιά ενώ χρωστάει και ένα παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.

Κρούσμα κορονοϊού

Το κρούσμα κορονοϊού σε παίκτη της Ξάνθη που ανακοινώθηκε χθες έχει θορυβήσει τους πάντες, ακόμη και στο στρατόπεδο των Τρικάλων, αλλά το ματς θα διεξαχθεί κανονικά με όλα τα μέτρα προστασίας. Επίσης δεν φαίνεται να τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών αφού η «Μήδεια» θα χτυπήσει την περιοχή της Ξάνθης μετά το παιχνίδι.

Με απουσίες η Ξάνθη

Εκτός αποστολής από τον σημερινό αγώνα έμεινε ο Ισπανός Γκαρσία που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα.  Εκτός αποστολής ακόμη  τέθηκαν οι τραυματίες Μπέντο και Δημούτσος, Βασίλεφ,  Έλλιοτ.

Ο Τόνι Πόποβιτς ανακοίνωσε την 23μελές αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ίτσο, Κέλαβα, Στάθης, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Θυμιάνης, Πέτροβιτς, Τζούρμαν, Βέρκερ, Τάτος, Ντίνας, Παπάζογλου Θ., Τεσίγια, Σουλεϊμάν, Σχρόιεν, Σιατραβάνης, Βόλτερς, Μπριλάντε, Έμπερτ, Πόποβιτς, Καπνίδης, Μυστακίδης.

Η αποστολή των Τρικάλων

Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε στην Ξάνθη ο ΑΟ Τρίκαλα με την αποστολή που επέλεξε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης να απαρτίζεται από τους:  Γιακουμής, Γκάρας Σιλβάνο Ντιαλόσι, Κλεμέντε , Αλμπάνης Διαμαντόπουλος , Ευθυμίου,  Ελευθεριάδης, Ζώγκος,  Κεχαγιάς, Μέξης, Νιάρος, Ντάνας,  Παπαγεωργίου, Πέλκας,  Πιαστόπουλος, Ριζογιάννης Σκόνδρας Σουλιώτης Σταματής Φασίδης.

(*) Το παιχνίδι ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΑΟ Τρίκαλα θα διευθύνει ο κ. Βρέσκας (Πιερίας) με βοηθούς τους κ.κ. Δημόπουλο (Φλώρινας), Μποζατζίδη (Μακεδονίας) και 4ο  τον κ. Τακίδη (Κιλικίς).

(*) Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ (14.45)