Πυροβολισμοί-Θεσσαλονίκη: Oπαδοί του Άρης και μέλος ασφάλειας ο ένας από τους δράστες

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται για να συλληφθούν οι δράστες της ένοπλης επίθεσης σε βάρος δύο οπαδών του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για δύο οργανωμένους οπαδούς του Άρη, που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για περιπτώσεις οπαδικής βίας τις ΑρχέΜέλος της ασφάλειας της ΠΑΕ Άρης, που είναι αρμόδιο για τη φύλαξη του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης», είναι ο ένας από τους δύο άντρες που ταυτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν  σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Θύματα της επίθεσης ήταν τρεις οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, δύο εκ των οποίων δέχτηκαν πυρά στα πόδια.

Η Αστυνομία ταυτοποίησε δύο άτομα για την επίθεση, τα οποία κρύβονται για να μη συλληφθούν.

Οι τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ δε φορούσαν διακριτικά την ώρα της επίθεσης. Βρίσκονταν έξω από καφέ όταν ξαφνικά τους πλησίασαν οι δράστες και τους πυροβόλησαν στα πόδια. Οι δύο δράστες είχαν απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν για γηπεδικά επεισόδια, ενώ γνώριμα στους αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ήταν και τα θύματα».

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι είναι η πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια που χούλιγκαν φτάνουν στο σημείο να λύσουν τις διαφορές τους με όπλα. Το συμβάν είναι ενδεικτικό του άγριου πολέμου που μαίνεται εδώ και αρκετό καιρό μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.