Οι αριθμοί στο Παναχαϊκή – Τρίκαλα

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

(*) Από την πρεμιέρα της σεζόν 2014-15 που είχε επικρατήσει με 2-0 την Ένωση Αποστόλου Παύλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει να κερδίσει 1η αγωνιστική ο ΑΟΤ.

(*) Συνολικά σε 57 πρεμιέρες ο ΑΟΤ  κέρδισε 18 φορές, ήρθε ισόπαλος 15 και έχασε 24 παιχνίδια. Σημείωσε 57 γκολ ενώ δέχτηκε 61.

(*) Για ένατη φορά αναμετρήθηκαν Παναχαϊκή και Τρίκαλα στην Πάτρα. Η χθεσινή ισοπαλία ήταν η τρίτη ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τα Τρίκαλα έχουν νικήσει μία φορά, το 1971, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι ενώ η Παναχαϊκή μετά πέντε νίκες.

(*) Ντεμπούτο για κάμποσους παίκτες με τα «κυανέρυθρα» χθες στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή. Πιαστόπουλος και Ντιαλόσι αν και ήταν και πέρυσι στο ρόστερ κατέγραψαν την πρώτη τους συμμετοχή φέτος ενώ ντεμπούτο έκαναν και οι Σουλιώτης, Σκόνδρας, Αλμπάνης, Σιλβάνο και Ζώγκος.

(*) Ο Βασίλης Ευθυμίου με το «καλημέρα» ισοφάρισε τον αριθμό των τερμάτων που πέτυχε πέρυσι με τον Θεσπρωτό. Ο Ευθυμίου σε 21 εμφανίσεις πέρυσι είχε πετύχει μόλις ένα γκολ κόντρα στην Βέροια ενώ την σεζόν 2018-19 είχε σημειώσει τρία γκολ και την σεζόν 2017-18 κανένα. Αν μη τι άλλο η καριέρα του στον ΑΟΤ ξεκινά ελπιδοφόρα στον τομέα του σκοραρίσματος.

(*) Η τέταρτη μονομαχία ανάμεσα σε Απόστολο Χαραλαμπίδη και Νίκο Παπαδόπουλο έβγαλε για πρώτη φορά ισοπαλία μεταξύ τους. Δύο νίκες μετρά ο Παπαδόπουλος και μια ο Χαραλαμπίδης, όλες με γηπεδούχο τον Παπαδόπουλο και με τέσσερα διαφορετικά ζευγάρια ομάδων. Ο Παπαδόπουλος έχει υποδεχτεί τον Χαραλαμπίδη ως προπονητής του  Ηρακλή, του ΟΦΗ, του Απόλλωνα και της Παναχαϊκής με τον τωρινό προπονητή του ΑΟΤ να τον έχει αντιμετωπίσει ως προπονητής του Τυρνάβου, του Πανσερραϊκού, του Καραϊσκάκη και των Τρικάλων.

(*) Το χθεσινό παιχνίδι ήταν το 9ο επίσημο του Απόστολου Χαραλαμπίδη ως προπονητή των Τρικάλων μαζί με την προ δεκαετίας θητεία του. Μετρά μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

(*) 52 % κατοχή μπάλας είχε η Παναχαϊκή και 48% ο ΑΟ Τρίκαλα.

(*) Έξι τελικές προσπάθειες είχαν οι Πατρινοί (2 στην εστία) και 11 ο ΑΟΤ (4 στην εστία).

(*) 22 φάουλ έκαναν οι Πατρινοί, 11 οι Τρικαλινοί.