Νίκη ανάσα η ΑΕΚ- Ισοπαλία ΑΕΛ με ΠΑΣ

Ανάσα βαθμολογική και ψυχολογική πήρε η ΑΕΚ με  το 1-0 επί του αξιόμαχου ΠαναιτωλικούΟ δρόμος για το γκολ ήρθε στο 40′ όταν ο Μπακάκης βρήκε τον Μάνταλο και αυτός τον Γαλανόπουλο που από κοντά άνοιξε το σκορ για το 1-0. Αυτό ήταν το σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη βέβαια δεν άλλαξε τίποτα και το παιχνίδι κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι αλλαγές του Δέλλα είχαν ως στόχο την πίεση από πλευράς Παναιτωλικού αλλά αυτό δεν κατέστη ιδιαίτερα εφικτό με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να συνεχίσει να έχει τον έλεγχο.

Ισοπαλία η Λάρισα με τον ΠΑΣ

ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα στο μηδέν και στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, μετά από ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΣ, έφυγε στην κόντρα με τον πιο κινητικό του ποδοσφαιριστή τον Παμλίδη αλλά το πλασέ του Έλληνα άσου, έφυγε δίπλα από την εστία της ΑΕΛ, με το ημίχρονο να παραμένει στο μηδέν.

Στο δεύτερο μισό οι δύο ομάδες, δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό. Οι κλειστές άμυνες, δεν επέτρεψαν ούτε στους γηπεδούχους ούτε στον ΠΑΣ να δημιουργήσουν.