Νίκησε και τον Ατρόμητο ο ΟΣΦΠ

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το τρίποντο κι από το Περιστέρι! Ένα τέρμα του Μπρούμα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τους Πειραιώτες ώστε να τους δώσει τους τρεις βαθμούς. Αρκετά παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι γηπεδούχοι…ρκετά παράπονα έχουν στο Περιστέρι από την διαιτησία του Τσαγκαράκη, αλλά κυρίως από τον VAR Τάσο Παπαπέτρου. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι σε χέρι του Σεμέδο με το ριπλέι να δείχνει πεντακάθαρα πως ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει τεντωμένο χέρι και η μπάλα βρίσκει εκεί, διαιτητής και VAR δεν είδαν την παράβαση. Από εκεί και πέρα, θα μπορούσε ο Μπουχαλάκης στην αρχή της αναμέτρησης να δει κίτρινη για θέατρο και στη συνέχεια στο σκληρό φάουλ που κάνει στον Χαρίση να ζευγαρώσει τις κάρτες και να αποβληθεί. Στη φάση του γκολ, δεν υπάρχει παράβαση με τον Μπρούμα να σκοράρει καθαρά και τους γηπεδούχους να ζητούν φάουλ στον Στρούγγη. Παράπονα από την διαιτησία υπάρχουν και στο δεύτερο μέρος, με πιο σημαντική την φάση του Μπα που κλώτσησε τον πεσμένο Μάτιτς και είδε την κίτρινη κάρτα γι’ αυτό το χτύπημα που είναι εκτός φάσης

Μετά από μπαλιά του Μπουχαλάκη, ο Στρούγγης με τον Μανδά δεν συνεννοήθηκαν σωστά με αποτέλεσμα ο Μπρούμα στο 45+1′ να το εκμεταλλευτεί και να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν φάουλ του επιθετικού του Ολυμπιακού στον Στρούγγη, ο οποίος βάζει τα χέρια του στην πλάτη του Έλληνα αμυντικού. Η φάση εξετάστηκε από το VAR και θεωρήθηκε πως δεν υπάρχει παράβαση του εξτρέμ του Ολυμπιακού.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξ ολοκλήρου των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Μαρτίνς ήταν ανώτερη των γηπεδούχων κι έχασε καλές ευκαιρίες για να φτάσει στο 0-2 και να… καθαρίσει από νωρίς. Όμως απέναντί της είχε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ, τον Μανδά.

Πρώτα στο 55′, ο Καμαρά με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον νεαρό γκολκίπερ σε καλή επέμβαση. Στη συνέχεια, το ωραίο πλασέ του Μπρούμα, αλλά και η υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη από πλάγια θέση έφυγαν άουτ όπως και το σουτ του Εμβιλά’ έξω από την περιοχή.

Τελευταία φορά που χρειάστηκε η επέμβαση του Μανδά, ήταν στο ο75′ όταν ο Φορτούνης έπιασε ένα πανέμορφο σουτ και ο Έλληνας γκολκίπερ πετάχτηκε στη δεξιά του γωνία παραχωρώντας κόρνερ. Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάποια φάση μέχρι και τα τελευταία λεπτά.