Θλίψη για την απώλεια του Τάκη Παπανικολάου

Έφυγε σε ηλικία 73 ετών ο παλιός παίκτης του ΑΟΤ και της Δήμητρας

Συγκίνηση και θλίψη προκάλεσε στην ποδοσφαιρική οικογένεια των Τρικάλων η ξαφνική απώλεια του αγαπητού Τάκη (Χρήστου) Παπανικολάου σε ηλικία 73 ετών.

Ο Τάκης εισήχθη στο νοσοκομείο Τρικάλων και μετά απο μέρες μάχης κατέληξε προσβεβλημένος απο κορονοϊό.

Ο Παπανικολάου ήταν μέλος του ΑΟ Τρίκαλα την σεζόν 1970-71 αλλά διέπρεψε κυρίως με την Δήμητρα την οποία υπηρέτησε πολλά χρόνια. Αγωνίστηκε ακόμη και σε πολλές τοπικές ομάδες με επιτυχία.

Ήταν δραστήριο μέλος των Βετεράνων του ΑΟ Τρίκαλα και είχε λάβει μέρος σε πολλές αποστολές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ήταν παρών στην τελευταία αποστολή των Βετεράνων το 2017 στην Νυρεμβέργη.

Επαγγελματικά ασχολούνταν με αγροτικές καλλιέργειες και φημίζονταν για τα εξαιρετικά του αχλάδια τα οποία διέθετε στην λαϊκή αγορά μαζί με την σύζυγο του, πάντα χαμογελαστός, πάντα καλοσυνάτος.

Αφήνει πίσω του εκτός από την σύζυγο του Κωνσταντινιά, την κόρη του Φωτεινή και τον γαμπρό του Ευάγγελο Γαλάνη καθώς και δύο εγγόνια.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο Τρικάλων.

Το Sportrikala εκφράζει τις πιο θερμές συλλυπητήριες ευχές στην οικογένεια του Τάκη.

Θερινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ το 1970 σε νυχτερινό αγώνα στον Βόλο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Παπανικολάου διακρίνεται πρώτος απο δεξιά στους ορθίους. Απο αριστερά οι υπόλοιποι: Γεωργίτσης, Σιδηρόπουλος, Παπασίμος, Γρηγορίου, Γκούμας.
Καθιστοί: Κατσιάκος, Καβάλος, Μπεσίρης, Μυλωνάς, Μάγγος (Φωτό: 50 χρόνια ΑΟ Τρίκαλα).
Σε αποστολή στην Θεσσαλονίκη τον Μάρτιο του 1971 για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Τάκης Παπανικολάου πρώτος απο αριστερά στους ορθίους μαζί με τους Μπεσίρη, Κατσιάκο, Καλαντζή, Πούλιο, Συνάτκα και τον προπονητη Σταματιάδη.
Κάτω οι Μάγγος, Γκούμας, Κοκοτούλης (Φωτό: 50 χρόνια ΑΟ Τρίκαλα)
Στην Νυρεμβέργη με τους υπόλοιπους βετεράνους, πρώτος απο αριστερά καθιστός
Πρώτος απο αριστερά στον πάγκο των βετεράνων του ΑΟΤ στην Νυρεμβέργη
Με τον Κώστα Ζαφείρη
Με την σύζυγο του και το ζεύγος Θανάση Μπακάλη στην Νυρεμβέργη