XAMOΣ! Ουρές στα καταστήματα, μποτιλιάρισμα στους δρόμους λίγο πριν από το lockdown

Οι μεγαλύτερες ουρές έχουν δημιουργηθεί έξω από καταστήματα λιανικού εμπορίου τα οποία πρόκειται να κατεβάσουν ρολά για τουλάχιστον 30 ημέρες, εξαιτίας του lockdown και των νέων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού

Τρέχουν να προλάβουν οι καταναλωτές το επερχόμενο lockdown, με ψώνια της τελευταίας στιγμής. Οπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, ο πιο εμπορικός δρόμος της Αθήνας, η Ερμού, πλημμύρισε με κόσμο. Οι καταναλωτές έσπευσαν για δεύτερο 24ωρο να κάνουν αγορές της τελευταίας στιγμής σε ρούχα, καλλυντικά αλλά και χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Οι μεγαλύτερες ουρές έχουν δημιουργηθεί έξω από καταστήματα λιανικού εμπορίου τα οποία πρόκειται να κατεβάσουν ρολά για τουλάχιστον 30 ημέρες, εξαιτίας του lockdown και των νέων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

Αξιοσημείωτη είναι, μάλιστα, η ζήτηση για ένα ραντεβού στα κομμωτήρια. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, τα τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά», καθώς είτε γυναίκες είτε άνδρες προσπαθούν να «κλείσουν» τα τελευταία ραντεβού πριν από το lockdown. Ακόμη και με νυχτερινές βάρδιες προσπαθούν τα κομμωτήρια να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, που προσπαθούν αν κλείσουν ραντεβού έστω και το τελευταίο λεπτό. Υπενθυμίζεται ότι τα κομμωτήρια θα λειτουργήσουν μέχρι και την Κυριακή, 8 Νοεμβρίου.