Το κύπελλο, η βαρεμάρα και τα στημένα στο Ρολάν Γκαρός!!!

O «ΦΛΟΥ» της 07/10/2020

Κύπελλο (1)

Υπό άλλες συνθήκες το κύπελλο Ελλάδος θα είχε ήδη ξεκινήσει. Με τα όσα ισχύουν φέτος όμως το κύπελλο θα ξεκινήσει στις 28 Οκτωβρίου με την συμμετοχή των εκπροσώπων των ΕΠΣ και την δική μας Ένωση να εκπροσωπούν τα Μεγάλα Καλύβια.

Κύπελλο (2)

Τα Τρίκαλα ως ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2 αργούν να μπουν στην διαδικασία. Θα παίξουν στην 4η φάση με αντίπαλο από Φούτμπολ Λιγκ ή κάποια ερασιτεχνική που θα έχει …επιζήσει. Η φάση είναι νοκ άουτ και τα Τρίκαλα θα παίξουν εκτός μιας και θα είναι στον όμιλο των ισχυρών.

Βαρεμάρα

Κατά τα άλλα συνεχίζεται η ιδιαίτερα βαρετή περίοδος στον ΑΟΤ μέχρι την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος. Θα περιμένουμε να δούμε και τα δύο τελευταία φιλικά ευελπιστώντας ότι 24 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Και λέμε «ευελπιστούμε» γιατί αν δεν λυθεί το θέμα με τα τηλεοπτικά η σέντρα είναι πολύ πιθανό να πάει πιο πίσω…

Ανακοινώσεις

Α, αναμένουμε και τις ανακοινώσεις για τους παίκτες που είναι να αποκτηθούν. Άγνωστο γιατί, εδώ και μέρες ανακοινώσεις όσον αφορά παίκτες δεν γίνονται από την ΠΑΕ. Παίκτες οι οποίοι έχουν ήδη συμφωνήσει, συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις ενώ κάποιοι μάλιστα έχουν ανακοινωθεί από μόνοι τους!!!

Βετεράνοι

Μετά από καιρό οι Βετεράνοι του ΑΟ Τρίκαλα θα παίξουν ξανά ποδόσφαιρο. Στις 19 Οκτωβρίου θα συμμετάσχουν σε τουρνουά στο Μουζάκι που θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να ανακουφιστούν οι πληγέντες από την θεομηνία.

Λαμία

Λύθηκε η συνεργασία τελικά της Λαμίας με τον Πετράκη. Στην ανακοίνωση της ομάδας της Φθιώτιδος πάντως γίνεται λόγος για λύση της συνεργασίας και του άμεσου συνεργάτη του Σκύβαλου και όχι για τον Ζαλαώρα που μας ενδιαφέρει και ο οποίος ίσως προτιμηθεί από τον Τεννέ που μάλλον αναλαμβάνει. Μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα θα κάνει και ο ΑΟΤ τις κινήσεις του για την χηρεύουσα θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Τένις

Έχουμε και τένις σήμερα. Στις 6 το απόγευμα το άξιο τέκνο του Προαστίου Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στην μάχη των προημιτελικών του Ρολάν Γκαρός κόντρα στον Ρώσο Ρούμπλεφ. Καλή επιτυχία!!!

Στημένα!!!

Χάλασε ο κόσμος. Οι στοιχηματζήδες έχουν εισβάλλει και στο τένις!  Μία πολύ σοβαρή κατηγορία εξετάζει η Tennis Integrity Unit και αφορά αγώνα διπλού στο φετινό Ρολάν Γκαρός. Ο αγώνας ήταν στα διπλά του γυναικείου ταμπλό, στον πρώτο γύρο και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση των Ρουμάνων Μίτου/Τιγκ απέναντι στις Μπρένγκλε/Σιζίκοβα.

Η προσοχή των ερευνητών έχει επικεντρωθεί στο πέμπτο game του δεύτερου σετ στο οποίο σέρβιρε η Σιζίκοβα με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια να παίζονται στο ποντάρισμα να δεχτεί break.

Όπερ και έγινε με δύο διπλά λάθη και ένα αβίαστο λάθος από το δίδυμο Μπρένγκλε/Σιζίκοβα. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη αλλά, δυστυχώς, και πάλι το τένις παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σκάνδαλο στημένου αγώνα και σε επίπεδο Grand Slam μάλιστα.

«ΦΛΟΥ»

…γίνονται τέτοια πράγματα;