Παπάζογλου, Αριτζής στο ξερό της Καστοριάς

Το μακρινό 1987

Πρεμιέρα του πρωταθλήματος 1987-88 και τα Τρίκαλα φιλοξενούνται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής απο την Καστοριά στο θρυλικό ξερό γήπεδο της δίπλα απο την λίμνη. Τα Τρίκαλα πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση αλλά γνώρισαν την ήττα στην εκπνοή χάρη σε ένα γκολ του Ευαγγέλου με τους εκατοντάδες Τρικαλινούς που είχαν βρεθεί στο παιχνίδι να παίρνουν λυπημένοι τον δρόμο της επιστροφής.

Η χρονιά δεν πήγε καλά με τα Τρίκαλα παρά τις ηχηρές μεταγραφές στο τέλος της σεζόν να υποβιβάζονται ενώ η Καστοριά έχασε στην ισοβαθμία την άνοδο.

Στο στιγμιότυπο ο εμβληματικός αρχηγός του ΑΟΤ Θανάσης Παπάζογλου τα λέει με τον Κώστα Αριτζή στο τέλος του αγώνα.

Ο Παπάζογλου έπαιξε τέσσερις σεζόν στον ΑΟΤ (1985-89) καταγράφοντας 141 συνολικά συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική. Ήρθε στα Τρίκαλα μετά απο μία σπουδαία πορεία σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα ενώ είχε ακόμη χριστεί διεθνής με την Εθνική Ανδρών.

Ο Αριτζής απο την άλλη δεν μακροημέρευσε στα Τρίκαλα. Αν και ήρθε μετά απο δέκα γεμάτες σεζόν (οι περισσότερες στην Α’ Εθνική) με τον Πανσερραϊκό φόρεσε την φανέλα του ΑΟΤ όλες και όλες επτά φορές. Πολλά χρόνια αργότερα, στις αρχές της δεκαετίας του 2000 πέρασε απο τα Τρίκαλα και ο γιος του Μιχάλης.