Πέρασε σαν …Αίολος από τα Γρεβενά

Εμφατική νίκη με 52-72 για την ομάδα του Χάρη Φόρου

Ο Αίολος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Πρωτέα να πιστέψει πως θα μπορούσε να τον κοντράρει. Η Τρικαλινή ομάδα επέβαλλε από την αρχή τον ρυθμό της, έπαιξε σεμιναριακή άμυνα κατά διαστήματα και με πολυφωνία στην επίθεση έχτισε από νωρίς μία διαφορά την οποία κρατούσε σταθερά κοντά στους 20 πόντους καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα.

«Κλειδί» ειδικά στα δύο πρώτα δεκάλεπτα ο Θέος ο οποίος μάζευε σωρηδόν ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση σκοράροντας παράλληλα. Σημαντική επίσης η συνεισφορά του Παππά που ντεμπουτάρισε με τον Αίολο και παρά το γεγονός ότι είχε χάσει προπονήσεις λόγω στρατού ήταν εξαιρετικός. Εκτός απο τους συνήθεις ύποπτους πολύ καλή και η παρουσία του Ζωιτσάκου.

Έτσι ο Αίολος κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με δύο στις δύο νίκες και υποδέχεται τον Ερμή Σχηματαρίου την ερχόμενη αγωνιστική με ανεβασμένη την ψυχολογία του.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι έδειξε να του βγαίνουν αυτοματισμοί και συστήματα τα οποία στην πρεμιέρα δεν τα είχε κόντρα στον ΣΚ Ιωαννίνων.

Διαιτητές: Μπακαλης-Γραικος-Ηλιοπουλος .
Δεκάλεπτα: 16-20, 23-40, 38-56, 52-72 .
Πρωτέας Γρεβενών (Χασιώτης): Κυρατζής, Τζουβάρας 3(1), Γαβρίδης, Στόλης 8, Κλωνάρας4(1), Τσιμίδης 15(1), Παλάσκας 6 (2), Μπόζιαρης 3 (1), Ρούζιος 4, Μαλιούρας 7, Συλλάκος ,Σβωλης 2 .

Αίολος Τρικάλων (Φόρος): Μπουργανός 9, Τεπετίδης 5(1), Ζωϊτσάκος 11(1), Μαυρογιάννης 14 (2), Σούλκο 2, Παππάς 7, Κολότσιος, Θέος 16(2), Δέσπος 8.

Το βίντεο του αγώνα από το κανάλι του Πρωτέα στο You Tube:

https://youtu.be/jHRE2FAPLHY