Ο καναπές, ο Νεοχωρίτης και το μήνυμα!!!

O «ΦΛΟΥ» της 05/10/2020

Γεύση

Μία πρώτη γεύση του πως θα βγάλουμε χειμώνα πήραμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Με Live streaming, συνδέσεις μέσω Facebook και μπόλικη τηλεόραση παρακολουθήσαμε τα αθλητικά γεγονότα του Σαββατοκύριακου, τοπικά και πανελλήνια από τον καναπέ μας. Θα περάσει καιρός να ξαναπάμε γήπεδο. Ειδικά όσο τα κρούσματα δεν υποχωρούν…

Γκολ και γκρίνια

Χορτάσαμε γκολ και γκρίνια το Σαββατοκύριακο. Γκολ στην Αγγλία (1-6 η Τότεναμ μέσα στο Μάντσεστερ, 7-2 η Βίλα την Λίβερπουλ) και μπόλικη γκρίνια στην Ελλάδα!!! Πέθανε και ο Σάββας οπότε ο Καραπαπάς στα Γιάννινα έπρεπε να πάρει όλη την δουλειά πάνω του ενώ στην ΑΕΚ οι οπαδοί έκαναν σελίδα για να φύγει ο Μάνταλος!!!

Κόσμος

Η αλήθεια είναι πάντως πως ελλείψει κόσμου στα γήπεδα οι εκπλήξεις αλλά και τα πολλά γκολ θα είναι σε ημερήσια διάταξη…

Γιαννίκης

Ένα δικό μας παιδί, ο 40χρονος  Νεοχωρίτης Αργύρης Γιαννίκης «ευθύνεται» για την άνοδο του ΠΑΣ στην Σούπερ Λιγκ αλλά και για την καλή εικόνα που δείχνουν οι Γιαννιώτες μέχρι τώρα στην μεγάλη κατηγορία.  Από τα χέρια του στην Γερμανία όπου ξεκίνησε την προπονητική πέρασαν μεταξύ άλλων οι Τσαλχάνογλου (Μίλαν), Γκρίφο (μεταγραφή 10 εκατ. ευρώ στη Γκλάντμπαχ) και Μαξ (διεθνής της Άουγκσμπουργκ) ενώ η φιλοσοφία του στη δουλειά είναι να έχει πάντοτε σε προτεραιότητα την ατομική εξέλιξη των ποδοσφαιριστών και την βελτίωσή τους αλλά και την ανάδειξη των ποδοσφαιρικών τους ικανοτήτων.

Συγκίνηση

Συγκίνηση χθες στο Δημοτικό κλειστό όταν δόθηκε η φανέλα με το Νο 1 (το νούμερο που φορούσε) στον γιο του Βασίλη Βαργιάμη, Γιώργο από τον πρόεδρο του Ασκληπιού Νίκο Κεραμιώτη. Ο αξέχαστος Βασίλης είχε προσφέρει πάρα πολλά στο άθλημα…

Σχέση

Μάλλον δεν τελείωσε καλά η σχέση Πάτρα – Γλίνους. Μιλώντας με τον Φώνη μας είπε ότι αποχώρησε, λίγο αργότερα από την ομάδα μας ενημέρωσαν ότι υπήρξε απόλυση λόγω ασυμφωνίας. Το αποτέλεσμα και στην μία και στην άλλη περίπτωση το ίδιο: Στο Γλίνους ψάχνουν για ομάδα…

Αλμπάνης

Ο Αλμπάνης δεν παίρνει τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε αλλά και που δικαιούται εδώ που τα λέμε στην ΑΕΚ. Έτσι ζήτησε να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Πολωνίας ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.

Περαστικά

Περαστικά στον πρόεδρο της ΑΕΚ Σαραγιών Θωμά Λούτα. Το πρωί της Κυριακής και ενώ ήτα έξω από το αυτοκίνητο του έπεσε πάνω του ένα αυτοκίνητο. Ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα και την γλύτωσε με ένα μικροκάταγμα και κάτι εκδορές. Φυσικά αντιμετωπίζει την κατάσταση με το γνωστό του χιούμορ και την αισιοδοξία που τον διακρίνει. Περαστικά αδελφέ!!!

Μήνυμα

Μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες, κυρίως γονείς, και στην περιοχή μας. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, μ’ ένα ξέσπασμα μέσω του facebook περιγράφει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως το έχει ζήσει ο ίδιος και προτρέπει τα παιδιά που ασχολούνται με την μπάλα να μην αφήσουν το σχολείο.

Σήμερα είναι 20 ετών, αλλά από τα 16 του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έπαιξε σε ομάδες όπως οι Λεβαδειακός Κ17, Ηρακλής Κ17, Απόλλων Σμύρνης Κ20 και Απόλλων Λάρισας Κ20.

Ο ίδιος περιγράφει την κατάσταση που έχει βιώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάνει λόγο για ψευτομάνατζερ, ενώ τονίζει ότι αυτό που επικρατεί στο ποδόσφαιρο είναι τα χρήματα των γονιών και τα μέσα που έχει ο καθένας για να καθιερωθεί και να παίξαι μπάλα. Κλείνοντας, το ποστάρισμά του, στέλνει σ΄ όλους τους νέους παίκτες το μήνυμα να μην παρατούν το σχολείο.

«ΦΛΟΥ»

…γκέγκε;