Ηττα και αποκλεισμός για τα Μ. Καλύβια-Όλα τα αποτελέσματα

Αδιάκοπη βροχή στον αγώνα

Συμμετοχή στην α’ φάση του Κυπελλου Ελλάδας έγραψαν τα Μεγάλα Καλύβια , όμως δεν θα έχουν συνέχεια αφού γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον Ατρόμητο Παλαμά που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική.

Το ματς έγινε σε συνθήκες δύσκολες λόγω της βροχής αλλά  οι φιλοξενούμενοι έδειξαν την ποιότητά τους ειδικά στο α΄ημίχρονο, όταν καi προηγήθηκαν με 0-2  ενώ έχασαν και πεναλτι , προηγήθηκαν με γκολ του Μπασιάκα στο 15′ (0-1) και λίγο πριν το φινάλε στο 44′  έφτασαν και στο 0-2 με την προσπάθεια του Κόκινου, ενώ ενδιάμεσα στο 35′  ο Πετρένκο απέκρουσε πέναλτι του Κατσιγιάνηη.

Η ομάδα των Καλυβίων ήταν πιο κινητική στην επανάληψη  και  με την κεφαλιά του Καραλή στο 85′ έφτασε στο  1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Πάντως, πέρα από το ματς των Καλυβίων και σε άλλα παιχνίδια η  ποιότητα των ομάδων της Γ’ Εθνικής ήταν αυτή που καθόρισε τα αποτελέσματα και τις προκρίσεις..

Τα μεγάλα σκορ δεν έλειψαν, καθώς ο Αχέρων Καναλακίου επιβλήθηκε με το ευρύ 8-0 του ΑΟ Παξοί, ενώ με το ίδιο σκορ πέρασε από το Ρέθυμνο και τον Τάλω Μελιδονίου. Ακόμα ξεχώρισε η νίκη της Αναγέννησης Άρτας επί του ΑΟ Ποταμιάς με 4-1, καθώς η… επιστροφή του Πανθρακικού, που επικράτησε 1-0 της Ανατολής Σερρών.

Μ, Καλύβια :Πετρένκο, Λεγάλης , Καραλής, Οικονόμου, Κάβουρας(60′ Μπελετσιώτης), Κατσάρας, Μακρής, Τζιώρτζιος(65′ Γκουτσουλιάς), Κοθράς(80′ Βράντζας), Στεφόπουλος, Δημητρίου(81′ Χαχάμης).

Ατρόμητος Παλαμά : Γκαντής, Μετούσι, Οικονόμου Χρ., Ζάγκος Π. (46′ Αλεξόπουλος), Κόκκινος Σ., Μίχος (46′ Παπαδημητρίου – λ.τ. 78′ Μάνικος), Κατσιγιάννης Α. (69′ Πατσιούρας), Μπασιάκας (76′ Γραββάνης), Ζάγκος Α., Λιάπης, Καραμπίνας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΟ Παξοί- Αχέρων Καναλακίου 0-8
ΑΕ Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου-Παλληξουριακός 0-3
ΑΟ Μεσοτόπου-Αγ. Ιερόθεος 0-2
Πανθρακικός-Ανατολή Σερρών 1-0
ΑΕ Καρίτσας-Εθνικός Γιαννιτσών 2-0
Αναγέννηση Άρτας-ΑΟ Ποταμιάς 4-1
Μεγάλα Καλύβια-Ατρόμητος Παλαμά 1-2
ΑΕ Μεσολογγίου-Ατρόμητος Πατρών 2-0
Ελλήσποντος Ν. Λαμψάκου-Ήφαιστος Βρονταμά 0-1
Τάλως Μελιδονίου-Κυανούς Αστέρας Βάρης 0-8
Πανθηραϊκός-ΠΑΟ Κόκκινου 3-0 α.α.

Ηρακλής Ξυλοκάστρου-Κορωνίδα Κοιλάρας 0-0 (παρ.)
Κερατσίνι-Άρης Αρχαγγέλου 1-1 (παρ.)
ΑΟ Αγίου Νικολάου-Μινώταυρος Μουρνιών 1-1 (παρ.)