Αναγκαστικό λουκέτο στην SL 2

Δεν θα ξεκινήσει το άλλο Σαββατοκύριακο

Τα Τρίκαλα και οι υπόλοιπες ομάδες της SL 2 δεν θα μπουν ούτε το άλλο Σαββατοκύριακο στα γήπεδα. Το λουκέτο του ενός μηνός πηγαίνει αναγκαστικά πίσω ένα μήνα το πρωτάθλημα με πιθανή ημερομηνία έναρξης 5 ή 6 Δεκεμβρίου!!!
Αναλυτικά το ρεπορτάζ αναφέρει:
Mε τις 47 από τις 72 περιφερειακές ενότητες στο «κόκκινο» πλέον των περιοριστικών μέτρων ελέω κορωνοϊού η κυβέρνηση μέσω του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, λίγο μετά τις 19.30 του Σαββάτου (31/10) έδωσε διευκρινήσεις για το τι θα συμβεί και στον Αθλητισμό.

Στο… κόκκινο λοιπόν (με Αθήνα και όλη τη Β. Ελλάδα μέσα στη σχετική λίστα) υπάρχει αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας με εξαιρέσεις μόνο την Α’ Εθνική ποδοσφαίρου και μπάσκετ και τις αντίστοιχες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις! Σε όλα τα άλλα μπαίνει «λουκέτο» από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για ένα μήνα. Έτσι δεν πρόλαβε καν να ξεκινήσει και η Σούπερ Λίγκα 2, που είχε ορίσει πρεμιέρα την Κυριακή (8/11).

Συγκεκριμένα, οι εξαιρέσεις όπως ανακοινώθηκαν και σε σχετικό πίνακα αναφέρουν τα εξής: «Επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων ΜΟΝΟ της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου (SuperLeague) και Α1 Εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης (BasketLeague), καθώς και ευρωπαϊκών αγώνων (ChampionsLeague & EuropaLeague) – σύμφωνα με τα ειδικά πρωτόκολλα της FIFA& FIBA».