Σαμολαδάς: «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

Στον FM 100 μίλησε για όλα ο γενικός διευθυντής του ΑΟΤ

Στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» μίλησε σήμερα το πρωί ο Γενικός Διευθυντής του ΑΟΤ που από χθες είναι στα Τρίκαλα και πάλι μετά από ολιγοήμερη ξεκούραση.

Αρχικά αναφέρθηκε στις συζητήσεις που γίνονται για την παραμονή Λώττα και Σανδραβέλη στην ομάδα: «Κάνουμε έναν ακόμη κύκλο συζητήσεων με τα παιδιά και οι κουβέντες είναι σε καλό επίπεδο. Με τον Τσίπρα δεν έχουμε συζητήσει καθώς ένα οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ίσως τον κρατήσει στην Αθήνα».

Για τον τρόπο με τον οποίο στήνεται η φετινή ομάδα είπε: «Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά που έχουν έρθει γιατί συνδυάζουν ταλέντο και όρεξη για δουλειά. Παράλληλα ενισχύσαμε και το τοπικό στοιχείο. Φυσικά θα έρθουν και άλλοι παίκτες. Όπως και οι άλλες ομάδες όμως είμαστε σε αναμονή εν’ όψει των τελικών αποφάσεων. Άλλη ομάδα απαιτείται σε ένα πρωτάθλημα ενός ομίλου και άλλη σε ένα πρωτάθλημα δύο ομίλων. Σε κάθε περίπτωση όμως θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Οι φίλαθλοι μας δεν θα πρέπει να ανησυχούν».

Για το αν γνωρίζει κάτι επιπλέον για την μορφή των πρωταθλημάτων είπε: «Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Ο καθένας λέει τα δικά του και είμαστε στα μέσα Αυγούστου. Ας ελπίσουμε να παρθεί απόφαση στις 19 Αυγούστου. Εμείς ξεκάθαρα είμαστε υπερ του ενός ομίλου και αυτό άλλωστε ψηφίσαμε στην λίγκα. Είναι λογικό ο Ηλίας Αϊβάζογλου να είναι απογοητευμένος απ’ όλα όσα συμβαίνουν. Βγήκε πρώτος και θα παίζει με αυτούς που έπεσαν και με αυτούς που πέρυσι ήταν δύο κατηγορίες κάτω. Να θυμίσω ότι και πρόπερσι τα Τρίκαλα πάλι αδικήθηκαν».

Σε ερώτηση για τα σενάρια περί ανάμειξης του Ηλία Αϊβάζογλου με την Ξάνθη είπε: «Είναι καλοκαιρινά σενάρια. Δεν υπάρχει τέτοια διάθεση από την στιγμή που είναι νόμιμος ιδιοκτήτης των Τρικάλων και η πολυιδιοκτησία δεν επιτρέπεται. Αν συνέβαινε κάτι θα είχαν δρομολογηθεί από καιρό διαδικασίες αποχώρησης από τον ΑΟΤ κάτι που δεν συμβαίνει. Ο Αϊβάζογλου είναι εδώ και έχει δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συνεχίσει στα Τρίκαλα».

Ο Νίκος Σαμολαδάς σημείωσε πως η αποστολή θα αναχωρήσει κανονικά για το Καρπενήσι την Δευτέρα και εν αναμονή της τελικής απόφασης για την μορφή των ομίλων θα συνεχιστεί η ενίσχυση της ομάδας.